Handelsbetingelser

Vores kontakt oplysninger

Kvikbolig ApS
Fruebjergvej 3
2100 København Ø
CVR: 42419966
Email: hej@kvikbolig.dk
Telefon: 78 78 26 77

Generelt

Kvikbolig stilles til rådighed for dets brugere, under forudsætning af, at handelsbetingelserne overholdes. Kvikbolig stilles udelukkende til rådighed for brugerens personlige boligsøgning, og må således ikke benyttes til andre formål uden forudgående skriftlig aftale.

Anvendelsesret

Din brugerkonto og de dertilhørende services er strengt personlige. Det er ikke tilladt at dele, udlåne, videresælge eller på anden måde videregive oplysninger om sin brugerkonto, der kan give andre adgang til servicen, og du må kun søge bolig på vegne af dig selv eller én husstand. Det er ikke tilladt at benytte en brugerkonto til automatisk eller maskinelt at tilgå oplysninger på Kvikbolig - automatisk og maskinel adgang til data tilbydes mod betaling og på licens fra Kvikbolig.

Betaling og abonnementsaftale

Ved betaling accepterer du at Kvikbolig må trække det aftalte beløb, der er i overensstemmelse med den valgte ydelse, enten fra dit betalingskort eller via mobilepay. Da dit abonnement starter straks efter betaling er der ingen fortrydelsesret for købet. Af tekniske årsager kan du ikke opsige dit abonnement de første 24 timer. Efter de 24 timer kan du opsige dit abonnement til enhver tid.

Priser

PlusPakken koster 9 kroner for de første 4 dage og derefter fornyes abonnementet med 359 kr. hver 28. dag som bliver trukket automatisk indtil du afmelder dig.

Moms

Alle priser er inkl. 25% dansk moms.

Levering & leveringstid

Det bestilte produkt eller service leveres straks efter betaling. Beløbet bliver trukket fra dit kort straks.

Abonnement

Du kan opsige dit medlemskab, når det passer dig. Dine faste betalinger ophører så straks, og du kan selvfølgelig bruge den resterende tid af din PlusPakke som du har betalt for.
Du opsiger dit abonnement fra Min side når du er logget ind

Betingelser for løbende abonnement

Når du trykker på køb og gennemfører betalingsforløbet tilkendegiver du samtidig, at Kvikbolig må trække det aftalte beløb løbende jf. det valgte abonnement. Det valgte abonnement fornyes automatisk indtil du melder dig fra via Min side

Fortrydelsesret

Jf. forbrugeraftaleloven, ydes der 14 dages fortrydelsesret på dit køb - dog kun hvis du ikke har taget dit abonnement i brug. Vil du derfor gøre brug af fortrydelsesretten, skal du straks efter dit køb gå ned og klikke på ” kontakt os” sende os en besked og logge af indtil du modtager svar. Det er vigtigt du ikke tager dit abonnement i brug. Såfremt du tager dit abonnement i brug, kan du ikke fortryde dit køb, men du kan altid afmelde dig, det løbende abonnement, så du ikke skal betale for yderligere abonnements tid.

Reklamationsret

Er servicen taget i brug frafalder reklamationsretten. Hvis produktet på grund af fejl på hjemmeside ikke kunne bruges, kan brugeren få ekstra abonnements tid, der svarer til den tid servicen ikke kunne bruges. Dette kræver at brugeren sender dokumentation, for at servicen ikke har kunne tilgås - f.eks. et screenshot.

Ansvar

Kvikbolig står ikke for selve udlejningen af boligerne, og er derfor ikke ansvarlig for fejlagtige oplysninger i udlejernes annoncer eller fejl og mangler ved de udlejede boliger. Guides, dokumenter mm er lavet som inspiration til brugeren, og Kvikbolig tager ikke ansvar for rigtigheden af dette indhold, ligesom det ikke kan anses for juridisk hjælp.

Datasikkerhed

Alle oplysninger på Kvikbolig bliver behandlet fortroligt og videregives ikke til andre. Ligeledes foregår al kommunikation med kontokortoplysninger mellem dig og serveren med en krypteret forbindelse. Kvikbolig gemmer ikke dine kortinformationer.

Ændring af handelsbetingelserne

Kvikbolig forbeholder sig ret til at opdatere handelsbetingelserne løbende.