Find studieboliger i Helsingør - Se alle vores studieboliger her

Fandt 1 studieboliger

Din BoligAgent blev oprettet

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis
1 Vær - Værelse - 19 m2
3000, Helsingør
19 m2 værelse i Helsingør
3.500 kr

En studiebolig i Helsingør til det hyggelige studieliv

Kom du ind på drømmestudiet og er nu på jagt efter den perfekte studiebolig i Helsingør? Stort tillykke med studiet og velkommen til Helsingør. Uanset om du er tilflytter, måske allerede har en studiebolig eller noget andet, venter en god tid i Helsingør. Her finder du en afslappet stemning, lokalt sammenhold, skønne naturområder og gode togforbindelser. Får du brug for et afbræk fra den hyggelige stemning skal du bare vælge om du foretrækker at feste i Danmark eller Sverige. For din studiebolig i Helsingør er nærmest lige tæt på begge dele. 

Delebolig i Helsingør

I Helsingør finder du solide priser på studieboliger og ungdomsboliger. Faktisk er priserne generelt så SU-venlige at mange af de almindelige lejeboliger er kompatible med studielivet. Hvis det er din kop te, kan du endda komme endnu længere i Helsingør hvis du starter en delebolig. Med et bofællesskab eller anden deleboligkonstellation får du større økonomisk fleksibilitet, fællesskab og venner for livet. Findes der en bedre start på studielivet?

Bytur og natteliv fra din studiebolig i Helsingør

Hvis du trænger til en rolig by med plads til fest i weekenderne der stadig har rum til søvn i hverdagene, er Helsingør et oplagt valg. Leder du efter en hyggelig aften med kolde drinks er der Holger Danske, Skum Ølbar, Hold-An eller The Old Irish. Er det større fester du leder efter, er du gennem s-toget og regionaltoget godt dækket ind. Med København i vest og Malmö i øst har du rig mulighed for byture når studiebaren ikke rækker.

Sådan ser der ud i Helsingør

I Helsingør gør arven fra middelalderen sig tydelig igennem den organiske byplanlægning med hjertet af købstaden som centrum. Når du vandrer fra din studiebolig, fornemmer du let eftervirkningerne af Helsingørs historiske velstand. Kronenerne på værket er Kronborg Slot og Helsingør skibsværft, samt de omkringliggende kirker og kirkelige institutioner. Velstanden har senere udgjort et optimalt habitat for opstanden af villakvarterer der pryder strækningerne langs kysten. Længere indlands findes nyere etagebyggerier der står side om side med ældre, stadig velbevarede bygninger. Alt i alt fornemmer man i Helsingør en dobbelt identitet: Forstad til København på den ene side, internationalt handelscentrum på den anden, 

Ting du skal opleve fra din ungdomsbolig i Helsingør

Når du har pakket ud og tornadoen fra flytningen har lagt sig er det på tide at opleve Helsingør fra din studiebolig. En god start er en byvandring igennem byens gader og stræder for at suge stemningen ind. Spring forbi Helsingør bymuseum og se deres fantastiske udstilling der skildrer byens tilblivelse. Trænger du til noget lidt mere højpandet er det værd at nævne, at Louisiana Kunstmuseum kun ligger 20 km fra Helsingør. Så hvis du trænger til dit kulturfiks er det aldrig længere væk end en god cykeltur eller en billig busbillet.

Fra din ungdomsbolig i Helsingør finder du god mad og kultur.

Kulturværftet er Helsingørs kulturelle centrum og et samlingspunkt for byens kulturelskere - børn såvel som voksne. Her finder du et velforsynet bibliotek, en stemningsfuld café og en fantastisk udsigt over havet. Savner du streetfood er værftets Madmarked lige om hjørnet. Her finder du repræsentanter fra nærmest hele verdenskøkkenet, udendørs sportsfaciliteter og meget mere. Alt sammen i rustikke maritime omgivelser (Nævnte vi at der e studierabat?).

Med barn i Helsingør

Er børn en del af din aktive planlægning eller er det noget der bare sker når det sker. Uanset hvad er du godt dækket ind i Helsingør. Ud over et udvalg af skoler og gymnasier, bliver du også gennem pasningsgaranti sikret en plads i vuggestue og børnehave. 

Drømmer du at bo tæt på havet, i rolige omgivelse med et imødekommende lokalliv? Så byder vi velkommen til Helsingør. Held og lykke med studiet!