Find lejeboliger i Aalborg

Fandt 912 lejeboliger

BoligAgent for denne søgning.
Modtag gratis besked om nye boliger der matcher denne søgning.
vær.
Min
m 2
Min
kr
Max
4 Vær. - Lejlighed - 91 m2
9210, Aalborg SØ
4 værelses lejlighed i Aalborg SØ
5.266 kr
3 Vær. - Lejlighed - 79 m2
9000, Aalborg
3 værelses lejlighed i Aalborg
4.841 kr
3 Vær. - Lejlighed - 53 m2
9000, Aalborg
3 værelses lejlighed i Aalborg
3.033 kr
2 Vær. - Lejlighed - 60 m2
9000, Aalborg
2 værelses lejlighed i Aalborg
3.950 kr
3 Vær. - Lejlighed - 65 m2
9000, Aalborg
3 værelses lejlighed i Aalborg
4.500 kr
3 Vær. - Lejlighed - 79 m2
9000, Aalborg
3 værelses lejlighed i Aalborg
4.841 kr
2 Vær. - Lejlighed - 79 m2
9210, Aalborg SØ
2 værelses lejlighed i Aalborg SØ
5.484 kr
3 Vær. - Lejlighed - 89 m2
9000, Aalborg
3 værelses lejlighed i Aalborg
5.933 kr
2 Vær. - Lejlighed - 60 m2
9000, Aalborg
2 værelses lejlighed i Aalborg
5.100 kr
3 Vær. - Lejlighed - 78 m2
9000, Aalborg
Lys 3 værelses lejlighed med 2 altaner
5.995 kr
2 Vær. - Lejlighed - 60 m2
9000, Aalborg
2 værelses lejlighed i Aalborg
3.930 kr
4 Vær. - Lejlighed - 100 m2
9210, Aalborg SØ
4 værelses lejlighed i Aalborg SØ
7.021 kr
3 Vær. - Lejlighed - 82 m2
9000, Aalborg
3 værelses lejlighed i Aalborg
6.850 kr
3 Vær. - Lejlighed - 75 m2
9000, Aalborg
Flot 3 værelses i Ågade
6.300 kr
2 Vær. - Lejlighed - 47 m2
9000, Aalborg
2 værelses lejlighed i Aalborg
3.565 kr
2 Vær. - Lejlighed - 51 m2
9000, Aalborg
2 værelses midt i Aalborg
4.795 kr
2 Vær. - Lejlighed - 50 m2
9000, Aalborg
2 værelses lejlighed i Aalborg
3.953 kr
2 Vær. - Lejlighed - 89 m2
9000, Aalborg
Stor lejlighed lige i midt i Aalborg ...
7.655 kr

Lejebolig i Aalborg

Søger du en lejebolig i det nordlige Danmark, er Aalborg et godt valg. Med sin placering lige Limfjorden, er du med en lejebolig i Aalborg sikret lækker natur hele vejen rundt samtidig med, at du får en hyggelig og sprudlende bykerne. 

Limfjorden

Man ved at fra gammel tid, har Limfjorden været benyttet som hovefærdselsåre for de skibe, der skulle sejle mellem Kattegat og Nordsøen. Vikingerne gravede en rende ved Thyborøn for at have muligheden for at sejle hele vejen igennem Jylland. 

Limfjorden og landskabet omkring den bærer præg af den sidste istid med sit kupperede terræn og smukke varierede landskab. Hvis du har tålmodighed, og hvis du er heldig, kan du finde spændende fossiler langs med Limfjordens strande. Især søpindsvin kan du være heldig at finde. 

Natur i byen

Hvis du er mere til plejet natur, kan du, hvis du har en lejebolig i Aalborg, benytte dig af de mange smukke parker i byen. Der er noget for enhver smag, men fælles for dem er, at de er hyggelige og stemningsfulde. Du kan endda finde lækre parker ved vandet. For eksempel Østre Havn Standpark, hvor du kan spille alle mulige slags boldspil, og hvor du også har mulighed for at dyrke forskellig vandsport. 

Kultur

Er du til kultur, er Aalborg det helt rette sted at lede efter en lejebolig. Byen er spækket med kulturelle tilbud til børn og voksne. En af grundpillerne for Utzon Centeret er, at materialerne til kunstværkerne skal genbruges. 

Der er også mulighed for at opleve kultur på mere slap line i Aalborgs centrale kulturhus Nordkraft. Kulturhuset ligger i bygningerne fra det gamle kraftværk, og huser både biograf, spillested og sportscenter med Danmarks højeste klatrevæg. 

Der er også Aalborg teater, der gennem flere årtier har budt på originalt, kreativt og enestående teater af høj kvalitet. Med en bolig i Aalborg er du aldrig mere end en kort tur væk fra en kulturoplevelse af højeste klasse og så endda til overkommelig pris. 

Jomfru Ane Gade

Hvis du søger en lejebolig i Aalborg, er du helt sikkert klar over, at der er en meget berømt gade i Aalborg. Ja, faktisk er den næsten verdensberømt. Det er nemlig Jomfru Ane Gade. En hel gade kun med barer, værtshuse diskoteker og klubber. Så hvis du har lyst til at gå i byen, skal du ikke kigge langt efter denne eftertragtede gade fuld af sjov i lange baner.  

Er du til klassisk musik, bør du besøge Musikkens Hus. Denne arkitektoniske perle huser både Aalborg symfoniorkester og Det Kongelige Musikakademi. Der er naturligvis også en koncertsal, hvor du kan nyde den vidunderlige musik sammen med dine nærmeste. 

Uddannelse 

Mange af de mennesker, du møder i Jomfru Ane Gade, er sikkert studerende. For der er masser af muligheder for at læse i Aalborg. Der ligger for eksempel Aalborg Universitet, som er omgivet af et kvarter hovedsageligt bestående af kollegier, så man bor tæt på sit studie. Man kan også læse på SOSU Nord, som også ligger i Aalborg, eller hvis man er mere til den tekniske side, kan man søge ind på Techcollege. 

Har du planer om at søge ind eller er du blevet optaget på studiet, så begynd at søge efter din bolig med det samme. 

Børn og familie

En lejebolig i Aalborg er også for dig, der har familie. Aalborg er et godt sted at bo med børn med gode skoler, masser af pasningsmuligheder og spændende fritidsaktiviteter. 

Ud over byens parker, er der blandt andet et lækkert havnebad, hvor børn og voksne kan boltre sig. Der er mulighed for at se den fabelagtige udsigt fra Aalborg Tårnet. Herfra kan du se hele Aalborg by, og hvis vejret er med dig, kan du faktisk se en meget stor del af Nordjylland også. 

Aalborgs mere rolige stemning er passende til børnefamilier, og skulle du ikke have lyst til at bo i centrum, så er der god mulighed for at finde noget i udkanten af byen. 

Idyl og street art

Med en lejebolig i Aalborg kommer du til at bo blandt gamle idylliske gader og huse og med den smukkeste farverige street art. Der er noget fra både den gamle verden og den nye smukke, smarte og hippe kultur. 

Hvis du bliver sulten, mens du går rundt i byen, har du mulighed for at finde en af de mange hyggelige spisesteder, eller, hvis du gerne vil have noget at vælge mellem på det samme sted, kan du finde The Lighthouse, Aalborgs Street Food marked i den gamle møbelbutik. Her er der noget for enhver smag. 

Transport

Aalborg ligger på hovedstrækningen mellem Midtjylland og Nordjylland. Både jernbane og motorvej går gennem byen og gør det let og ligetil at komme både til og fra byen - faktisk kan du komme direkte fra Aalborg til København. 

På den anden side af Limfjorden ligger Nørresundby. Her er også populært at bosætte sig, og det er faktisk blot en mere afslappet udgave af Aalborg med god mulighed for at finde en lækker bolig.  

I Nørresundby ligger også Aalborg Kaserne. Så når du er færdig med din værnepligt, og er blevet glad for at bo i byen, så er det bare om at finde en lejebolig i Aalborg, så du kan blive tæt på dine bekendskaber og den by, du kender og holder af. 

Lejebolig i Aalborg

Med en lejebolig i Aalborg er du sikret det bedste af alting. Du bor tæt på naturen i al sin pragt, og du bor i byen med alle de bekvemmeligheder, der hører sig til. Aalborg er en lille storby, så du får både storbyfornemmelsen og nærværet og trygheden fra den lille by. Aalborg en by med smuk moderne arkitektur og gamle hyggelige smøger og huse. Den kan det hele. Og så har de forstået at udnytte Limfjorden, så den fremstår fra sin bedste side og velkommer dig til en dukkert. 

Kvikbolig.dk hjælper dig i gang med at søge lejebolig i Aalborg, så du kan finde den perfekte bolig og få en fremragende start på - eller fortsættelse af - din fremtid i Aalborg.

Hvad koster lejeboliger i Aalborg?

Lejeboliger i Aalborg koster mellem 2.700 kr og 24.995 kr.
Gennemsnitsprisen er 96 kr / måned per m².
Lejeboliger på 80 m² koster således 7.661 kr om måneden i gennemsnit i Aalborg.

Hvor mange lejeboliger er der i Aalborg?

Der er 915 lejeboliger til leje i Aalborg.

Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Aalborg i gennemsnit?

1 værelses lejeboliger i Aalborg koster i gennemsnit 5.520 kr, og de er i gennemsnit 37 m²

Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Aalborg i gennemsnit?

2 værelses lejeboliger i Aalborg koster i gennemsnit 5.860 kr, og de er i gennemsnit 68 m²

Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Aalborg i gennemsnit?

3 værelses lejeboliger i Aalborg koster i gennemsnit 7.457 kr, og de er i gennemsnit 89 m²

Hvad synes du om Aalborg? Del din mening med andre her

Tak for din anmeldelse. Den bliver publiceret når vi har gennemlæst den.
★★★★★
Af: Jakub
Smaller city, and it's definitely easier to find accommodation here, and a more relaxed atmosphere.
★★★★
Af: Maria
Har boet her i over 2 år, og har været glad for det
BoligAgent for denne søgning.
Modtag gratis besked om nye boliger der matcher denne søgning.