Alle filtre

Filtrer din søgning

Ryd alt

Find lejeboliger i Fredericia Se alle vores lejeboliger her

 - 

263 i alt

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis

Lejebolig i Fredericia 

Fredericia er et oplagt sted at finde en lejebolig i, hvis du gerne vil bo i Jylland, men være tæt på Fyn, hvis du f.eks. arbejder i Middelfart eller Odense. Med en lejebolig i Fredericia er du samtidig tæt på Kolding og Vejle. Det er en by med mange muligheder, hvor hele familien kan nyde at bo.

Uddannelse i Fredericia

Der er masser af uddannelsesmuligheder, hvis du leder efter en lejebolig i Fredericia, fordi du skal til at studere. Der er f.eks. EUC Lillebælt, hvor du kan tage en HTX, en EUD eller en EUX. Fredericia Maskinmesterskole er også en mulighed, hvis du vil læse til Maskinmester. Derudover ligger der en Social og Sundhedsskole i Fredericia, hvis du vil læse til social og sundhedshjælper. 

Shopping i Fredericia

Der er rig mulighed for at tage på spændende shoppingture i Fredericia by. Der er både en masse butikker og spisesteder, som du kan nyde godt af. Der er også et væld af specialbutikker, hvis du gerne vil finde noget specielt til dig selv, eller hvis du skal finde en lidt eksklusiv gave. Når du går rundt i Fredericias gågader, har du også udsigt til Lillebælt. Inden i Midtbyen afholdes der også forskellige events og arrangementer, som du kan deltage i, hvis der er noget, der fanger din interesse. 

Kulturoplevelser i Fredericia

I Fredericia er der rig mulighed for at deltage i kulturlivet. Der er f.eks. Fredericia-Middelfart teaterforening, der afholder en masse forestillinger med professionelle skuespillere. Der er også Teater Malstrøm som ligger i Det Bruunske Pakhus i Fredericia, her kan du opleve forskellige forestillinger for hele familien. Derudover bliver der ofte afholdt koncerter i Fredericia, samt festivaler og andre spændende event. 

Naturoplevelser i Fredericia

Er du til natur, er der også oplevelser at hente her. Har du lyst til en badetur på en varm sommerdag, så skal du besøge Øster strand, som er en populær badestrand i Fredericia. Her er der både badebro og toiletfaciliteter. Og du har desuden mulighed for at spille volleyball eller bruge det udendørs styrketræningsanlæg. 

Du kan også besøge Trelde næs og nyde en god gåtur i den flotte natur. Trelde næs består af en gammel løvskov og har også en badestrand. 

Snoghøjgårdparken er også et besøg værd, her kan du gå på de mange stisystemer og nyde naturen. Der er desuden en overnatningsplads, som du kan benytte. 

Gudsø vig, Randal Skov, Nyskov og Fredericia vold er også flotte steder, som du bør se. 

Fredericia miniby

Der er mange forskellige museer og oplevelser i Fredericia. Du kan blandt andet tage i den historiske miniby, som ligger i Madsby parken i Fredericia. Her kan du følge dig som en kæmpe blandt de søde, små huse, og det er en sjov oplevelse for både børn og voksne. Minibyen forestiller Fredericia som det så ud i 1849, og byen er lavet i en skala 1:10. Der bliver stadig bygget til byen, og arbejdet foretages hovedsageligt af frivillige.

Museer i Fredericia 

I Fredericia kan du blandt andet opleve Bunkermuseet, som er et museum under jorden, indrettet i en af de oprindelige 70 civile beskyttelsesrum fra Besættelsen. Der er både en billed- og en lydudstilling. 

Fredericia bymuseum er et kulturhistorisk lokalmuseum. Her kan du opleve Fredericias historiske udvikling. Det er især byens militære, religiøse og erhvervsmæssige udvikling, du kan lære om på museet. 

Med en lejebolig i Fredericia kommer du nemt til Middelfart, hvor der er mange spændende museer, du kan besøge. F.eks. Strib Automobil Museum, Middelfart Museum og Lillebæltsværftet.

Lejebolig i Fredericia 

Med en lejebolig i Fredericia er der altså rig mulighed for at opleve en masse, både hvad angår natur og kultur.

FAQ

Hvad koster lejeboliger i Fredericia?
Lejeboliger i Fredericia koster mellem 4.100 kr og 8.995 kr.
Gennemsnitsprisen er 96 kr / måned per m².
Lejeboliger på 66 m² koster således 6.303 kr om måneden i gennemsnit i Fredericia.
Hvor mange lejeboliger er der i Fredericia?
Der er 45 lejeboliger til leje i Fredericia.
Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Fredericia i gennemsnit?
1 værelses lejeboliger i Fredericia koster i gennemsnit 7.135 kr, og de er i gennemsnit 30 m²
Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Fredericia i gennemsnit?
2 værelses lejeboliger i Fredericia koster i gennemsnit 5.742 kr, og de er i gennemsnit 59 m²
Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Fredericia i gennemsnit?
3 værelses lejeboliger i Fredericia koster i gennemsnit 7.075 kr, og de er i gennemsnit 77 m²

Hvad synes du om Fredericia? Del din mening med andre her

Bedømmelse
Ingen anmeldelser endnu