Find lejeboliger i Horsens - Se alle vores lejeboliger her

Fandt 547 lejeboliger

Din BoligAgent blev oprettet

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis
1 Vær - Lejlighed - 45 m²
8700, Horsens
1 værelses lejlighed i Horsens
2.828 kr
4 Vær - Lejlighed - 110 m²
8700, Horsens
4 værelses lejlighed i Horsens
8.595 kr
2 Vær - Lejlighed - 69 m²
8700, Horsens
2 værelses lejlighed i Horsens
3.981 kr
3 Vær - Lejlighed - 74 m²
8700, Horsens
3 værelses lejlighed i Horsens
5.416 kr
2 Vær - Lejlighed - 45 m²
8700, Horsens
2 værelses lejlighed i Horsens
3.742 kr
1 Vær - Lejlighed - 41 m²
Horsens
1 værelses lejlighed i Horsens
3.400 kr
5 Vær - Lejlighed - 163 m²
8700, Horsens
5 værelses lejlighed i Horsens
8.909 kr
4 Vær - Hus - 102 m²
8700, Horsens
4 værelses hus i Horsens
9.195 kr
3 Vær - Lejlighed - 72 m²
Horsens
3 værelses lejlighed i Horsens
6.100 kr
2 Vær - Lejlighed - 50 m²
8700, Horsens
2 værelses lejlighed i Horsens
4.546 kr
3 Vær - Lejlighed - 75 m²
8700, Horsens
Attraktiv lejlighed
5.300 kr
2 Vær - Lejlighed - 54 m²
Horsens
2 værelses lejlighed i Horsens
4.900 kr
4 Vær - Lejlighed - 95 m²
8700, Horsens
KUN 2 MÅNEDERS DEPOSITUM!
9.000 kr
2 Vær - Lejlighed - 52 m²
Horsens
2 værelses lejlighed i Horsens
4.200 kr
Værelse - 20 m²
8700, Horsens
Centralt beliggende værelse udlejes, ...
2.980 kr
3 Vær - Lejlighed - 73 m²
8700, Horsens
3 værelses lejlighed i Horsens
5.895 kr
2 Vær - Lejlighed - 62 m²
8700, Horsens
2 værelses lejlighed i Horsens
5.000 kr
3 Vær - Lejlighed - 81 m²
8700, Horsens
3 værelses lejlighed i Horsens
6.827 kr

Lejebolig i Horsens

Med en lejebolig i Horsens kommer du til at bo lige midt mellem Trekansområdet og Aarhus. Der er altså kort og let transport til det mest af Jyllands østkyst. 

Horsens er dog ikke bare et smart knudepunkt, men en perle i sig selv. I Horsens får du nemlig både utrolig smuk natur, en virkelig hyggelig by og et moderne kulturliv. Hvad mere kan man ønske sig? Læs med og find ud af mere om mulighederne ved at have en lejebolig i Horsens. 

Hvorfor vælge Horsens? 

Horsens er en mindre by, men der er blevet gjort meget ud af at gøre den spændende, behagelig og let at bo i. Der er muligheder for både kulturelle oplevelser, job, uddannelse og så er den tæt på skønne naturområder. 

Særligt byens position i forhold til Aarhus gør den attraktiv. Hvis du gerne vil være i kort afstand til Aarhus, men ønsker et mere roligt miljø at bo i, så er Horsens en oplagt mulighed. Det er nemt både at pendle eller køre til Aarhus, hvis du har studie eller job i byen - eller i en af de utallige andre byer i nærheden. Horsens giver dig mulighed for en lejebolig til en fordelagtig pris i et skønt område, og i overskuelig distance til større byer. Med en lejebolig i Horsens får du altså det bedste fra alle verdener. 

Uddannelse og familieliv

Skal du til at studere, kan det godt betale sig med en lejebolig i Horsens. Du har flere muligheder for at uddanne dig. Blandt andet kan du finde VIA University College, Learnmark, Landbrugsskolen og Social- og Sundhedshjælperskolen i Horsens. Der ligger også Erhvervsakademiet Dania, så næsten uanset, hvad du vil læse, er der mulighed for det i Horsens. De mange studerende betyder også, at der er et sprudlende byliv både om dagen og om natten. 

Flytter du til Horsens med hele familien, så er der masser af muligheder for at sende børnene i børnehave, skole og ud til diverse fritidsaktiviteter. I kan vælge mellem forskellige typer lejeboliger i Horsens, og finde den, der passer jeres familie bedst. Der er gode pasningsmuligheder til de små, oplevelser til de større, og muligheder for at bruge tid med hele familien i nærområdet. 

Kulturelle oplevelser i Horsens

Horsens er en gammel fængselsby. Horsens Statsfængsel fungerer dog ikke som fængsel mere, men har nu taget pladsen som byens vartegn. Alle har hørt om FÆNGSLET, og mange har været der til en af de fede arrangementer, der bliver afholdt i bygningerne fra det gamle fængsel. 

FÆNGSLET huser i dag Europas største fængselsmuseum, hvor du kan komme og få en ide om, hvordan det er at være spærret inde bag træmmer. I udstillingerne bliver der fortalt om det danske fængselsvæsen gennem tiderne. Og du skal bruge alle dine sanser for at opleve det -- også din næse! 

Du kan også opleve forskellige slags markeder i fængslets gård, og nok mest kendt er stedet for de koncerter, der bliver afholdt der. Store navne som Metallica, Aerosmith og Rasmus Seebach har spillet på FÆNGSLET. Med en lejebolig i Horsens er du altså sikret oplevelser ud over det sædvanlige.  

Ud over de spændende oplevelser du kan få på det gamle statsfængsel, byder Horsens også på mange andre kulturelle oplevelser. Blandt andet kan du besøge Horsens Kunsmuseum eller Industrimuseet, hvor du kan blive klogere på industriens udvikling i Horsens gennem tiden. 

Hvis du får blod på tanden, og vil se mere industri, kan du tage en tur ud til Den Genfundne Bro lidt nordvest for byen. Her får du en oplevelse, når du ser, hvordan den bro, der har været dækket af en dæmning i ca. 100 år, er kommet til live igen, og hvordan den blander sig med naturen i skøn forening. 

Fjorden og naturen

Vil du have mere natur, skal du ikke lede længe, for Horsens ligger smukt omgivet af natur. Byen ligger i bunden af Horsens fjord og har derfor smukke naturområder på alle sider. Nord for byen ligger Nørrestand, som er et område, du bør tage hen, hvis du har interesse i fugle - eller bare natur. Du finder et fugletårn ved sydsiden af Nørrestrand. 

Fjorden i sig selv giver også rigelige muligheder for at opleve naturen på tætteste hånd. Du kan snørre vandreskoene og tage afsted og se, hvor fødderne bringer dig hen, eller du kan gå langs en af de markerede stier, så du er sikker på at nå frem til din destination. 

Er du mere til vandsport, er Horsens Fjord også det rette sted at tage hen. Der er rigelige muligheder for at dyrke sejlerlivet, hvad enten du er til sejlbåd, motorbåd eller kano og kajak. I kano og kajak kan du, ligesom på gåben, følge kysten rundt om fjorden og få den skønneste naturoplevelse. 

Ude i Horsens Fjord ligger Endelave. Der går en lille færge derud, og når du er der, har du mulighed for at se lige så mange kaniner, du har lyst til. Det er ikke uden grund, at de lokale kalder en gåtur rundt på øen for Kaninoen. 

Marinaen

Med en lejebolig i Horsens har du også mulighed for at få natur for alle pengene uden at skulle helt ud til fjorden. Du kan blot gå ned til Marinaen, hvor du finder det skønneste rekreative område. Her er der noget både for børn og voksne, ligesom du finder både sejlbåde og pladser til autocampere. Her er derfor, især om sommeren, fuld af liv og mennesker. 

På Marinaen finder du flere muligheder for at få noget at spise og drikke. Du finder ligeledes en dejlig stor og sjov legeplads til børnene. Hvor ellers end i Horsens kan du finde en legeplads med en gammel trækfærge, som ungerne har lov til at bruge? Og de voksne også, for den sags skyld. For en sikkerheds skyld er der redningsvæste til børnene. Disse kan frit benyttes.  

En lejebolig i Horsens

Med en lejebolig i Horsens er du sikker på at være midt i naturen, midt i byen, midt på den jyske østkyst. Kvikbolig.dk hjælper dig med at finde din drømmebolig - til dig selv, dig og din partner eller hele familien.

Hvad koster lejeboliger i Horsens?

Lejeboliger i Horsens koster mellem 2.000 kr og 14.500 kr.
Gennemsnitsprisen er 91 kr / måned per m².
Lejeboliger på 78 m² koster således 7.088 kr om måneden i gennemsnit i Horsens.

Hvor mange lejeboliger er der i Horsens?

Der er 374 lejeboliger til leje i Horsens.

Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Horsens i gennemsnit?

1 værelses lejeboliger i Horsens koster i gennemsnit 5.552 kr, og de er i gennemsnit 50 m²

Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Horsens i gennemsnit?

2 værelses lejeboliger i Horsens koster i gennemsnit 6.145 kr, og de er i gennemsnit 64 m²

Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Horsens i gennemsnit?

3 værelses lejeboliger i Horsens koster i gennemsnit 7.825 kr, og de er i gennemsnit 91 m²

Hvad synes du om Horsens? Del din mening med andre her

Tak for din anmeldelse. Den bliver publiceret når vi har gennemlæst den.
★★★★★
Af: Jens
Ok by!