Alle filtre

Filtrer din søgning

Ryd alt

Find lejeboliger i Odense Se alle vores lejeboliger her

 - 

1150 i alt

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis

Lejebolig i Odense

Odense ligger lige midt i Danmark og er landets tredjestørste by. Og byen er da også mere end et bump på vejen mellem Jylland og Sjælland. Odense er en skøn by med masser at tilbyde i form af blandt andet flere uddannelsesmuligheder, kultur og natur. Læs med her og find ud af, hvorfor du skal starte din søgning efter en lejebolig i Odense.  

H.C. Andersens by

Odense er H.C. Andersens by. Det er her den berømte forfatter blev født og levede i sin barndom. Man kan da også både se og besøge hans barndomshjem og hans senere bopæl i byen, ligesom man kan stå på den samme bred af Odense Å, som H.C. Andersens mor stod på, da hun vaskede tøj for de rige borgere.

Hvis du lejer en bolig i Odense midtby, kan du være sikker på at bo i et område med charme og historisk stemning. Hvis du er heldig, kan det være, du kommer til at bo i et hus, som selveste H.C Andersen er gået forbi på sine runder i byen. 

At Odense er H.C. Anderses by kan tydeligt ses over det meste af byen. Både i kloakdeksler og på lyskryds, samt på navne på gader og butikker. 

Studerende i Odense?

Søger du en lejebolig i Odense fordi du skal studere i byen, skulle du tage et kig på den nybyggede Cortex Park. Den ligger lidt fra centrum, men med den nye letbane og gode busforbindelser, er det ingen sag at komme hverken ud eller hjem fra byen. 

Men hvorfor i det hele taget tage ind til centrum, hvis du bor i lejebolig i Cortex Park? Her er indkøbsmuligheder lige ved siden af i Netto eller Bilka, og hvis du vil have detailbutikker, skal du ikke længere end til Rosengårdscentret. Det ligger et stenkast væk. I Cortex Park bor du tæt på mange forskellige studiemuligheder. Du bliver nabo til SDU, og ikke langt derfra ligger UCL, Kold College og Dalum Landbrugsskole. 

Historisk midtby med moderne shopping

Butikker er der da også mange af i Odense midtby. Så hvis du får lyst til at shoppe, skal du ikke lede længe blandt byens unikke og hyggelige butikker. Du kan finde alt fra genbrugsbutikker over keramikkunst og smykker til ekslusive tøjbutikker. Byens shoppinggader starter på den hyggelige gamle gade Overgade, som ligger på østsiden af den nybyggede bykerne. 

Derfra kan du bevæge dig gennem den flotte nye bebyggelse med lejligheder i flere etager, videre via Vestergade, hvor du har butikker, caféer og restauranter på begge sider. Når du når Kongensgade, kan du fortsætte ad denne for at finde mange flere muligheder for at shoppe og hygge. På begge sider af hovedstrøget finder du utallige mindre gader og smøger, som gemmer på stemningsfulde og unikke butikker og spisesteder. 

Der gemmer sig endda en biograf -- Cafébiografen -- i Brandts Passage, hvor du også finder flere af Odenses gå-i-byen steder. Finder du ikke lige noget, der smager her, skal du fortsætte til Vintapperstræde, hvor der året igennem er pyntet smagfuld og hyggeligt op, og hvor du finder et af de hyggeligste miljøer i byen med både lækre genbrugsbutikker og spisesteder. Er du ude efter en øl, må du ikke snyde dig selv for et besøg på Christian 4. Det syner ikke af meget, men det er muligvis Odenses hyggeligste ølhus. Og betjeningen er i særklasse.

Tæt på vand og skov

Man skulle ikke lige tro det, hvis man ikke lige vidste det, men Odense har både vand og skov midt inde i byen. Gennem hele byen løber Odense Å som et skinnende bånd, der binder byen sammen. Lige syd for det midterste af midtbyen ligger Munke Mose. Det er en smuk park, der omgiver Odense Å med plæner, skovstykker, legepladser og selvfølgelig et spisested, der også sælger is og kaffe. 

Det er også her, man finder Odense Åfart, som udlejer kanoer og bådcykler og som tager gæster med ned ad åen på turbåde. Her kan man stå af ved Odense Zoo eller den Fynske Landsby, som begge ligger ned til Åen. Det samme gør OBs boldbaner. 

Storms Pakhus og Skibhuskvarteret

Er du til spændende madoplevelser, skal du gå modsat midtbyen, når du står på Odense Banegård. Så kommer du ned mod Odense Havn, og her finder du Storms Pakhus med Odense Street Food. Der er mad til alle slags smagsløg, så hvis du bor i en lejebolig i Odense, har du mulighed for at få forskellig mad mange gange det samme sted. Det er win win. 

Ikke langt fra Storms Pakhus ligger Skibhuskvarteret. Dette er som en hyggelig by i byen med sin egen butiksgade og indkøbsmuligheder. Husene og lejlighederne i denne del af byen er nogle af de ældste i Odense, og blev bygget til blandt andet de mange arbejdere på havnen dengang, den var en driftig industrihavn. 

I dag er Odense Havn bebygget med lækre nye lejlighedskomplekser og muligheder for spændende kulturelle oplevelser og arrangementer. 

Kultur og oplevelser

Er du til mere kultur end H.C. Andersen kan klare for dig, er der masser af muligheder for at blive tilfredsstillet i Odense. Der er for eksemple Brandts Klædefabrik, som i dag huser et stort kunsmuseum med permanente og skiftende udstillinger. En af deres tilbagevendende udstillinger, er en oplevelsesudstilling, som bliver lavet af en ny kunstner hver gang. Man må gå ind i udstillingen og røre og sanse og lege og opleve. Den er fantastisk, hvis man har børn med. De voksne oplever den dobbelt gennem deres børns begejstring. Med en lejebolig i Odense har du mulighed for at komme tilbage hver gang, der kommer en ny spændende udstilling.

Er du mere til musik, skal du ikke gå langt fra Brandts, idet spillestedet Magasinet ligger lige ved siden af. Her spiller store og små navne både for børn og voksne. 

Lejebolig i Odense

Hvad enten du søger et inspirerende studiemiljø eller et trygt sted til din familie, så er Odense det rette sted at starte søgningen efter en lejebolig. Kvikbolig.dk hjælper dig videre i din søgnming efter en lejebolig i Odense.

FAQ

Hvad koster lejeboliger i Odense?
Lejeboliger i Odense koster mellem 1.700 kr og 65.000 kr.
Gennemsnitsprisen er 107 kr / måned per m².
Lejeboliger på 80 m² koster således 8.559 kr om måneden i gennemsnit i Odense.
Hvor mange lejeboliger er der i Odense?
Der er 1144 lejeboliger til leje i Odense.
Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Odense i gennemsnit?
1 værelses lejeboliger i Odense koster i gennemsnit 5.492 kr, og de er i gennemsnit 38 m²
Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Odense i gennemsnit?
2 værelses lejeboliger i Odense koster i gennemsnit 7.563 kr, og de er i gennemsnit 68 m²
Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Odense i gennemsnit?
3 værelses lejeboliger i Odense koster i gennemsnit 8.964 kr, og de er i gennemsnit 85 m²

Hvad synes du om Odense? Del din mening med andre her

Bedømmelse

Se alle anmeldelser

  • Af: antoni

    Decent place to live

  • Af: Tobias

    Can you jelp me find a property in Odense? Thank you