Find lejeboliger i Randers

Fandt 590 lejeboliger

BoligAgent for denne søgning.
Modtag gratis besked om nye boliger der matcher denne søgning.
vær.
Min
m 2
Min
kr
Max
3 Vær. - Lejlighed - 94 m2
8900, Randers
3 værelses lejlighed i Randers
3.800 kr
4 Vær. - Lejlighed - 151 m2
8900, Randers
4 værelses lejlighed i Randers
5.998 kr
3 Vær. - Lejlighed - 81 m2
8900, Randers
3 værelses lejlighed i Randers
8.400 kr
4 Vær. - Lejlighed - 72 m2
8940, Randers SV
4 værelses lejlighed i Randers SV
4.741 kr
2 Vær. - Lejlighed - 83 m2
8930, Randers NØ
2 værelses lejlighed i Randers NØ
3.998 kr
2 Vær. - Lejlighed - 70 m2
8940, Randers SV
2 værelses lejlighed i Randers SV
3.557 kr
2 Vær. - Lejlighed - 69 m2
8900, Randers
2 værelses lejlighed i Randers
7.600 kr
3 Vær. - Lejlighed - 84 m2
8900, Randers
3 værelses lejlighed i Randers
4.498 kr
5 Vær. - Lejlighed - 154 m2
8900, Randers
5 værelses lejlighed i Randers
6.850 kr
2 Vær. - Lejlighed - 61 m2
8930, Randers NØ
Pæn 2-vær. i nordbyen
3.300 kr
3 Vær. - Lejlighed - 109 m2
8900, Randers
3 værelses lejlighed i Randers
5.125 kr
3 Vær. - Lejlighed - 87 m2
8920, Randers NV
3 værelses lejlighed i Randers NV
5.059 kr
3 Vær. - Lejlighed - 70 m2
8900, Randers
God 3-vær. med altan
4.130 kr
2 Vær. - Lejlighed - 54 m2
8900, Randers
2-vær. i Tøjhushavekvarteret
2.750 kr
3 Vær. - Lejlighed - 105 m2
8930, Randers NØ
3 værelses lejlighed i Randers NØ
5.013 kr
2 Vær. - Lejlighed - 56 m2
8920, Randers NV
2 værelses lejlighed i Randers NV
3.274 kr
2 Vær. - Lejlighed - 70 m2
8900, Randers
2 værelses lejlighed i Randers
3.950 kr
2 Vær. - Lejlighed - 68 m2
8930, Randers NØ
2 værelses lejlighed i Randers NØ
3.478 kr

Lejebolig i Randers

Søger du en lejebolig nord for Aarhus, er Randers et godt bud. Her er boligpriserne lavere og i Danmarks 6. største by, får du alt det en større by kan give dig samtidig med, at du får noget af det skønneste natur i Danmark. 

Og som om det ikke skulle være nok, får du også et stykke med Elvis. Læs med og se hvordan det hænger sammen. 

Familieliv med lejebolig i Randers

Har du fået job i området, så er Randers også et oplagt sted at slå sig ned for en længere periode. Der er mulighed for at starte i en mindre bolig, og finde noget større, hvis familien skulle vokse.

En lejebolig i Randers giver mange muligheder som familie. Der er masser af muligheder for at bo tæt ved vand og natur samtidig med, at du bor tæt ved byens bekvemmeligheder. Det kunne for eksempel være gode legepladser til ungerne og dejlige parker, hvor man kan slænge sig med madkurv og tæppe, mens børnene løber rundt og leger. Når der skal handles, kommer storcentret børnefamilierne til hjælp med et legerum, så familiens yngste er underholdt, mens der handles ind til aftensmad. Det er ren win win. 

Der er lige så gode pasningsmuligheder og skoler i Randers, også når ungerne bliver store. Der er flere ungdomsuddannelser, så der er noget for ethvert behov. 

Skal du studere i Randers? 

Hvis du skal studere i - eller i nærheden af - byen, er det en god ide med en lejebolig i Randers. I byen kan du blandt andet læse på VIA University College og på Dania Erhvervsakademi. 

Det er også muligt at læse i en af de andre større byer i nærheden, for med en god infrastruktur kommer du hurtigt med tog og bus fra for eksempel Aarhus eller Aalborg til og fra Randers. Og så går motorvejen naturligvis lige igennem, hvis du er i bil. 

Randers Fjord og Gudenåen

Randers ligger lige inden Gudenåen munder ud i Randers Fjord. Det giver en smuk og særpræget natur med masser af søer og spændende dyreliv. Gudenåen er Danmarks største vandvej, og strækker sig ca. 150 km fra Tørring og nordpå gennem blandt andet Silkeborg til Randers, hvor den munder ud i fjorden. 

Hvis du tager ud til Naturpark Randers Fjord finder du Kyst- og Fjordcentret, hvor der er mulighed for et stort udvalg af udendørsaktiviteter med blandt andet kano og robåd. Det hele foregår langs kysten i fjorden og Djurslands nordkyst. 

Ved bredden af Gudenåen inde i Randers by finder du Randers Naturcenter, hvor du kan få viden og vejledning til den natur, der omgiver dig i Randers. Du kan også finde Danmarksparken, som har et væld af smukke vilde blomster og en super god legeplads og endda en forhindingsbane til de eventyrlystne.  

Med en lejebolig i Randers har du adgang til al den natur, du lyster. 

Natur og kultur

Hvis du er mere til tropisk natur end nordisk dansk natur, skal du ikke lede længere. For i Randers findes en regnskov -- nemlig Randers Regnskov. En tropisk zoologisk have, hvor du kan møde tropiske dyr og planter, du ikke ser andre steder. 

Er du til spænding, kan du afprøve dig selv i Randers Klatrepark. Her skal du forcere klatrebaner oppe i trætoppene. Dette er ikke for sarte sjæle, men du bliver stærkere af det. Naturligvis er sikkerheden altid i top.  

Når du har en lejebolig i Randers, er der også mulighed for en rolig tur i Randers Dyrehave. Her er spændingen skiftet ud med hygge og gåture på jorden under trækronerne. 

Hvis du hellere vil udfordre din æstetiske sans, kan du besøge Randers Kunstmuseum, eller et af de andre spændende museer i byen. Her er noget for enhver smag. 

Også musik kan du finde i Randers, som er en "musikkommune", med mulighed for at få musikoplevelser i verdensklasse flere gange om året. Kombiner oplevelsen med et godt måltid på et af byens spisesteder, og der er lagt i ovnen til en god oplevelse. 

Elvis og Memphis Mansion

Jo, den er god nok. Elvis er kommet til Randers -- næsten. I det sydlige Randers ligger Memphis Mansion, et hus bygget så det ligner Elvis' hjem Graceland på en prik. Her kan du se udstillinger af Elvis klenodier og få meget at vide om manden selv, som du måske ikke vidste i forvejen. Du kan også spise som The King på stedets diner, som serverer burgere og andet godt, lige i Elvis' ånd. Velbekomme. 

Shopping og mad

Med en lejebolig i Randers kan der opstå et behov for shopping. Dette behov kan stilles ved at tage et smut ned i Danmarks ældste gågade Houmeden. Her finder du et utal af fine og spændende butikker af alle slags. Butikkerne ligger blandet med oprindelige huse fra byens ungdom, og hvis du bliver nysgerrig, og skal have strækket benene, så kan du gå på opdagelse i Randers midtby og opleve den gamle by med dens hyggelige og smukke gamle huse, gyder og gader. Nogle af dem er ikke så lette at finde. Tør du give det et skud? 

Om så du er flyttet til byen for at studere eller komme tættere på dit job eller noget helt tredje, så er der muligheder der masser af hyggelige caféer og rastauranter til enhver pengepung. Der er restauranter og barer til når der skal gøres lidt ekstra ud af hverdagen eller weekenden, og der findes masser af muligheder for både familier og studerende.

Lejebolig i Randers

Med en lejebolig i Randers er du sikker på at få et godt sted at bo. Naboen kan vi ikke garantere for, men vi kan godt love dig, at du får en på opleveren med natur og byliv for alle. Der er simpelthen noget at komme efter, og vi hos Kvikbolig.dk står klar til at hjælpe dig i din søgning efter den bedste bolig for dig og din familie, hvis du har sådan en. Vi har boliger af mange forskellige slags. Også en der passer til dig.

BoligAgent for denne søgning.
Modtag gratis besked om nye boliger der matcher denne søgning.