Alle filtre

Filtrer din søgning

Ryd alt

Find lejeboliger i Silkeborg Se alle vores lejeboliger her

 - 

262 i alt

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis

Lejebolig i Silkeborg

Der er mange gode grunde til at finde en lejebolig i Silkeborg. Det er en dejlig by med en god beliggenhed. Skal du f.eks. til Århus eller Aalborg for at arbejde, kan du komme det indenfor en overskuelig tidsramme. Der er alt, hvad du har brug for i Silkeborg, både flot natur og et rigt kulturliv. 

Uddannelse i Silkeborg 

Hvis du skal til at tage en erhvervsuddannelse eller en gymnasial uddannelse, så kan du sagtens gøre det i Silkeborg. Hos EUD Tech eller EUD Business kan du tage forskellige korte uddannelser. Du har også mulighed for at tage en EUX Tech eller EUX Business, hvis du vil have en erhvervsuddannelse og en gymnasial uddannelse på samme tid. I Silkeborg er det også muligt at gå på Teknisk Gymnasium eller Handelsgymnasium. 

Så der er altså en del uddannelsesmuligheder at vælge imellem, hvis du beslutter dig for at få en lejebolig i Silkeborg. 

Silkeborg søerne

Oplev de smukke søer omkring Silkeborg. Almind sø i Silkeborg er en af Danmarks reneste søer, hvorfor mange godt kan lide at tage en dukkert deri. Søen er populær og der er to badeanstalter, hvor der er sauna og omklædning med toilet. Rundt om Almind Sø er der flotte runde badebroer. Det er i den grad en oplevelse at bade ved Almindsø. 

Når du har taget en dukkert, kan du tage en gåtur i skoven rundt om Almind sø. Turen rundt om Almind sø er ca. 4 km lang. Og der er endda ikke langt fra selve Silkeborg by.  

Udover Almindsø er der også Ørnsø, Slåen sø, Jul sø, Shoubyes sø, Gjessø og Bryrup sø. Du er i hvert fald garanteret smukke naturoplevelser, hvis du har en lejebolig i Silkeborg.

Kunstcenteret Silkeborg Bad

Kunstcenteret Silkeborg bad er en institution, der tidligere var et kursted, hvorfor det i dag hedder Silkeborg bad. Nu finder du en masse kunstudstillinger i Silkeborg bad, både fra danske og internationale kunstnere. Ud over kunst, arrangeres der også andre arrangementer både udendørs og indendørs. Det kan f.eks. være koncerter eller foredrag. Der er både noget for børn, unge og voksne. Der er selvfølgelig også noget, hvor hele familien kan være med. Tag også en tur forbi parken og oplev skulpturerne og de dejlige udendørs områder. 

Hjejlen 

Tag på sejltur med Hjejlen og oplev Silkeborgs smukke natur fra vandet. Hjejlen tilbyder mange forskellige sejleroplevelser, som du kan dele med dine venner og familie. Det er en dejlig måde at bruge en sommerdag på med dem du holder af. Du kan nyde solen, mens I sejler rundt ude på vandet. Der er flere forskellige både, som du kan sejle med, og det er en oplevelse i sig selv blot at se bådene.

Shopping i Silkeborg

Skal du have noget til din nye bolig eller måske finde en gave til et familiemedlem? Så er der masser af muligheder for at shoppe i Silkeborg. Der er masser af handlemuligheder i Silkeborg. Der er f.eks. en gågade med et væld af butikker. I og omkring shoppingsområderne afholdes der også forskellige events og arrangementer, som du kan deltage i. Når du trænger til energi, er der også gode muligheder for at finde gode cafeer og restauranter.

Lejebolig i Silkeborg

Hvis du overvejer at finde en lejebolig i Silkeborg, så er der i hvert fald nok at tage sig til, hvis man kan lide flot natur og kultur. Der er også gode muligheder for at arbejde og gå i skole i Silkeborg. Der er oplevelser og events for alle i familien. Og så er der ikke langt fra andre store byer som Aalborg og Århus.

FAQ

Hvad koster lejeboliger i Silkeborg?
Lejeboliger i Silkeborg koster mellem 2.217 kr og 22.500 kr.
Gennemsnitsprisen er 96 kr / måned per m².
Lejeboliger på 91 m² koster således 8.727 kr om måneden i gennemsnit i Silkeborg.
Hvor mange lejeboliger er der i Silkeborg?
Der er 162 lejeboliger til leje i Silkeborg.
Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Silkeborg i gennemsnit?
1 værelses lejeboliger i Silkeborg koster i gennemsnit 3.355 kr, og de er i gennemsnit 34 m²
Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Silkeborg i gennemsnit?
2 værelses lejeboliger i Silkeborg koster i gennemsnit 6.691 kr, og de er i gennemsnit 65 m²
Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Silkeborg i gennemsnit?
3 værelses lejeboliger i Silkeborg koster i gennemsnit 9.239 kr, og de er i gennemsnit 95 m²

Hvad synes du om Silkeborg? Del din mening med andre her

Bedømmelse

Se alle anmeldelser

  • Af: K

    Lækker by og område, tæt på mange søer og natur

  • Af: Lene

    Dejlig by, men priserne er steget en del over de sidste år..