Alle filtre

Filtrer din søgning

Ryd alt

Find lejeboliger i Viborg Se alle vores lejeboliger her

 - 

395 i alt

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis

Lejebolig i Viborg 

Med en lejebolig i Viborg kommer du til at være tæt på alt. Viborg er en by med mange muligheder for hele familien. Der er et rigt kulturliv og naturen i Viborg er også værd at opleve. Skal du studere er det også muligt i Viborg. Og arbejder du i f.eks. Aalborg eller Århus, så er der heller ikke langt dertil. 

Uddannelsesmuligheder i Viborg

Hvis du skal til at studere i Viborg, har du formentlig brug for at finde en lejebolig i Viborg også. Der er både et godt udvalg af ungdomsuddannelser og videregående uddannelser i Viborg. Det er også i Viborg, at The Amination Workshop ligger, hvor du kan lære at animere og lave grafisk design. Derudover kan du tage forskellige professionsbachelorer på VIA University College. Du kan f.eks. læse til pædagog, lærer, bioanalytiker og meget mere. Det er også muligt at tage videre- eller efteruddannelser, hvis du vil udvide dine kompetencer. 

Viborg by

I Viborg by er der masser af muligheder for at gå på opdagelse. Du kan f.eks. tage en god shoppingtur i byens gågader her er der masser af butikker, hvor du kan købe alt fra tøj og sko til dagligvarer, og det du lige står og mangler. Du kan også nyde et godt måltid på en af byens mange caféer og restauranter. Udover butikker, så er der ofte begivenheder af forskellig art inde i byen. Er der noget, der fanger din interesse, så er det bare om at deltage og have det sjovt. 

Oplevelser i Viborg 

Der er rigtig meget at opleve i Viborg, både for børn og voksne. Mønsted Kalkgruber ligger i Viborg og er verdens største kalkmine. I kalkminen er der en biograf, hvor der vises et lysshow. Der afholdes også forskellige arrangementer i kalkminen, og der tilbydes også rundvisninger. Kalkminen er bestemt et besøg værd. 

Du kan også besøge Verdenskortet ved Klejtrup sø, som ligger tæt på Viborg. Her kan hele familien komme på en spændende jordomrejse. Det er en rigtig sjov oplevelse for både børn og voksne. 

Museer i Viborg 

I Viborg kan du opleve Energimuseet. Her kan du opleve elektricitetens fysik, og se hvordan teknikken har udviklet sig gennem historien. Museet er noget hele familien kan få en oplevelse ud af. Der afholdes blandt andet lynshow og andre spændende events.

Viborg Museum er også et besøg værd. Det tilbyder guidede ture, så du kan se og høre om historien om Viborg. Du kan også komme på guidede byvandringer, hvis du er interesseret i byens historie. Der er i hvert fald en masse kulturelt at opleve, hvis du beslutter dig for at finde en lejebolig i Viborg. 

Naturoplevelser i Viborg

Der er masser af flotte naturområder i Viborg og omegn. Blandt andet Dollerup Bakker syd for Viborg. Bakkerne ligger ved byen Dollerup og Hald sø. Hald sø er et område med et varieret landskab. Der er både egeskov og hedeplantager. Det er en af Danmarks reneste søer. Det er et oplagt sted til en god gåtur eller cykeltur. 

Hærvejen er en smuk vandre- og cykelrute gennem Jylland. Går du ad Hærvejen kommer du forbi Dollerup Bakker, Randbøl hede og Gudenåens kilder. 

Kongenshus Mindepark er også et besøg værd. Det er et rigtig smukt naturområde. Ligeledes er Uldbjerg klint, hvor du kan vandre og cykle. 

Lejebolig i Viborg

Med en lejebolig i Viborg er du sikret et rigt kulturliv og flotte naturområder lige i nærheden. Der er ligeledes masser af muligheder, når det kommer til job og uddannelse, da du nemt kan komme til de store byer, men samtidig kan du også tage gode uddannelser i Viborg.

FAQ

Hvad koster lejeboliger i Viborg?
Lejeboliger i Viborg koster mellem 1.530 kr og 14.350 kr.
Gennemsnitsprisen er 79 kr / måned per m².
Lejeboliger på 79 m² koster således 6.263 kr om måneden i gennemsnit i Viborg.
Hvor mange lejeboliger er der i Viborg?
Der er 375 lejeboliger til leje i Viborg.
Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Viborg i gennemsnit?
1 værelses lejeboliger i Viborg koster i gennemsnit 3.515 kr, og de er i gennemsnit 36 m²
Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Viborg i gennemsnit?
2 værelses lejeboliger i Viborg koster i gennemsnit 5.566 kr, og de er i gennemsnit 67 m²
Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Viborg i gennemsnit?
3 værelses lejeboliger i Viborg koster i gennemsnit 6.691 kr, og de er i gennemsnit 89 m²

Hvad synes du om Viborg? Del din mening med andre her

Bedømmelse

Se alle anmeldelser

  • Af: Don

    Spent most of my youth in Viborg and its a great city with lovely people. Rich nightlife and very attractive for students

  • Af: John

    Fin og central by, hvor priserne ikke er stukket helt af endnu :-)