Find lejeboliger i Aarhus - Se alle vores lejeboliger her

Fandt 1218 lejeboliger

Din BoligAgent blev oprettet

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis
1 Vær - Lejlighed - 32 m²
Aarhus
1 værelses lejlighed i Aarhus
3.194 kr
3 Vær - Lejlighed - 62 m²
Aarhus
3 værelses lejlighed i Aarhus
7.526 kr
1 Vær - Lejlighed - 30 m²
8000, Aarhus C
Stort værelse nær havnen og centrum.
3.292 kr
2 Vær - Lejlighed - 47 m²
8000, Aarhus C
2 værelses lejlighed i Aarhus C
3.916 kr
3 Vær - Lejlighed - 88 m²
8000, Aarhus C
3 værelses lejlighed i Aarhus C
7.300 kr
1 Vær - Lejlighed
8000, Aarhus C
1 værelses lejlighed i Aarhus C
2.500 kr
2 Vær - Lejlighed - 60 m²
8200, Aarhus N
2 værelses lejlighed i Aarhus N
6.500 kr
1 Vær - Lejlighed - 75 m²
Aarhus
1 værelses lejlighed i Aarhus
5.000 kr
2 Vær - Lejlighed - 56 m²
Aarhus
2 værelses lejlighed i Aarhus
6.000 kr
1 Vær - Lejlighed - 64 m²
Aarhus
1 værelses lejlighed i Aarhus
4.975 kr
3 Vær - Lejlighed - 72 m²
8000, Aarhus C
3 værelses lejlighed i Aarhus C
8.247 kr
1 Vær - Lejlighed
8000, Aarhus C
1 værelses lejlighed i Aarhus C
3.450 kr
2 Vær - Lejlighed - 60 m²
8000, Aarhus C
2 værelses lejlighed i Aarhus C
6.000 kr
1 Vær - Lejlighed - 52 m²
8000, Aarhus C
Stor 1-værelses taglejlighed med alta...
6.700 kr
Værelse - 15 m²
8260, Viby J
15 m² værelse i Viby J
2.600 kr
3 Vær - Lejlighed - 73 m²
Aarhus
3 værelses lejlighed i Aarhus
9.000 kr
3 Vær - Lejlighed - 60 m²
8260, Viby J
3 værelses lejlighed i Viby J
7.295 kr
Værelse
Aarhus
Værelse i Aarhus
3.281 kr

Lejebolig i Aarhus

Aarhus er, med ca. 336.000 indbyggere, Danmarks andenstørste by, og har en historie helt tilbage til vikingetiden. Så når du søger lejebolig i Aarhus, kan du glæde dig over en by fuld af historie og storbystemning, ligesom den vrimler med natur og kultur. Læs med her og opdag, hvorfor Aarhus er et skønt sted at bosætte sig.

Aarhus som studieby 

Aarhus huser blandt andet et af Danmarks største universiteter: Aarhus BSS og Aarhus Tech, og dermed et væld af muligheder for at studere. Det betyder, at der er mange unge mennesker, som har valgt at bosætte sig i og omkring Aarhus. Dette er også en af grundene til, at Aarhus har et sprudlende kultur- og natteliv. 

Hvis du er til byture til den lyse morgen, har Aarhus masser af forskellige muligeheder for at tilfredsstille din lyst. Der er et væld af hyggelige værtshuse, hippe diskoteker og lækre natklubber, hvor du kan mødes med gamle venner og få nye bekendtskaber. 

Til den hyggelige bytur med latte og bagles, er der et stort udvalg af caféer og spisesteder, hvor man både kan sidde inde og ude, mens man nyder sin mad og drikke. Hvad er mere hyggeligt end at holde studiegruppemøde på café eller at rykke ud af lejligheden og ned på den lokale, for at sidder der med sin bærbare og arbejde på studieopgaven? 

Aarhus som familieby

Aarhus har meget andet at byde på end et lækkert studiemiljø. For familien med børn er der hyggelige parker og legepladser, legeland og brætsspilscaféer, museer og natur, og sidst men bestemt ikke mindst, er der Tivoli Friheden og Danmarks største trampolinpark. Der er derfor nok at tage af, når familien og børnene skal underholdes både i weekender og til hverdag. 

Hvis du skal være aktiv uden familien, er der rig mulighed for at melde dig ind i et af de mange fittnesscentre i byen. Eller du kan løbe en tur i Marselisborg Dyrehave eller rundt om Årslev Engsø.

Shopping og kultur i Aarhus

Aarhus har et væld af forskellige muligheder for at få styret shoppelysten. Hvis du er til storcentre, kan du vælge mellem for eksempel Magasin, Salling eller Bruun's Galleri, hvor du finder alt fra tøj og sko til køkkenudstyr og kage. Er du mere til butikker og caféer på gågaden, er der også noget for dig. Vestergade og Latinerkvarteret blandt andet, hvor du finder mange unikke og hyggelige butikker. Aarhus er Jyllands førende shoppeby, og det er der en grund til. 

Er du til kultur, er der også noget for dig. Aarhus er byen med den berømte regnbue på toppen af AroS Aarhus Kunstmuseum. Her kan du se skiftende moderne og klassisk kunst af både danske og udenlandske kunstnere. Er du mere til historie og gamle dage, kan du tage til Den Gamle By, hvor stemningen er hyggelig og nostalgisk. 

Lejebolig tæt på natur

Aarhus byder på mere end shopping og kultur. Byen ligger som en perle midt i naturen, hvilket du også vil opleve selv midt inde i byen i form af grønne parker. Tager du til nordbyen finder du Riis Skov, som ligger mellem byen og vandet. Her finder du også Den Permanente, en lækker sandstrand. Syd for byen finder du Marselisborgskovene og Tivoli Friheden.  

Hvor skal du have en lejebolig i Aarhus? 

Med alt det gode du kan finde i Aarhus, er det bare at vælge det område, der tiltaler dig mest. I det følgende vil vi hjælpe dig på vej til at blive klogere på, hvor i Aarhus du skal starte med at lede efter en lejebolig, hvad enten det er hus, rækkehus, lejlighed eller et værrelse, du leder efter.

Midtbyen -- Aarhus C

Med en lejebolig i Aarhus C, bor du lige midt i Aarhus. Området ligger lige ved Aarhus Hovedbanegård og Aarhus Rådhus. Her finder du også hyggelige torve og gader med masser af stemningsfulde butikker. Det er også her du finder to af Aarhus' stormagasiner, nemlig Salling og Magasin. Hvis du er sulten, skal du ikke lede længe. Her ligger nemlig blandt andet Aarhus Street Food og mange andre lækre restauranter og caféer. AroS Aarhus Kunstmuseum ligger også i Aarhus C. 

Latinerkvarteret

Nord for Midtbyen ligger Latinerkvarteret med sine smalle, brostensbelagte gader og vidunderlige gamle huse. Latinerkvareret er Aarhus' ældste bydel, og her er virkelig noget at komme efter. Både hvis du er til shopping og lidt til ganen. Her ligger butikker med alt fra genbrug til high fashion og caféer, hvor du kan få super lækker kaffe, ekslusiv vin og appetitvækkende take away.

Øgadekvarteret

Mellem Latinerkvarteret og Botanisk have, med Aarhus Universitet på sydsiden, ligger Øgadekvarteret. Lige midt i alting, med mulighed for at stresse af i Botanisk have efter en god shoppe- eller bytur i Latinerkvareteret. Med sin nærhed til Universitetet, er dette kvarter et oplagt valgt til at lede efter en lejebolig i Aarhus, hvis du skal studere i byen. 

Ceresbyen

Hvis du skal læse i Aarhus, er der andre steder at læse end på universitetet. Ceresbyen ligger ved det gamle Ceres Bryggeri, og har Aarhus BSS, Aarhus Tech og VIA University Colledge som naboer. Det ligger i den nye bydel Aarhus K, hvor K'er står for Kultur, Kreativitet og Kulturhistorie. Og det er lige præcis, hvad du finder, hvis du lejer en bolig i Ceresbyen. I cykelafstand ligger også de naturskønne områder langs Aarhus Å og Brabrand Sø. 

Aarhus Ø

Er du til havudsigt, er den nye bydel Aarhus Ø der, hvor du skal lede efter en lejebolig i Aarhus. I Aarhus Ø er industri og havnefart i rivende fart ved at blive skiftet ud med lækre arkitekttegnede boliger, både ejer og lejeboliger. Det er også her, du finder Aarhus Havnebad, hvor du kan gøre mere end bare at kigge på vandet. Hvis du er mere til at kigge, kan du gøre det, mens du spiser en lækker frokost eller drikker en kop kaffe ved en af boderne på havnepromenaden.   

Lejebolig i Aarhus

Uanset hvor du vælger at starte din søgning, er Kvikbolig.dk det første stop på vejen mod din nye bolig.

Hvad koster lejeboliger i Aarhus?

Lejeboliger i Aarhus koster mellem 2.067 kr og 27.750 kr.
Gennemsnitsprisen er 130 kr / måned per m².
Lejeboliger på 61 m² koster således 7.954 kr om måneden i gennemsnit i Aarhus.

Hvor mange lejeboliger er der i Aarhus?

Der er 1253 lejeboliger til leje i Aarhus.

Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Aarhus i gennemsnit?

1 værelses lejeboliger i Aarhus koster i gennemsnit 5.314 kr, og de er i gennemsnit 29 m²

Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Aarhus i gennemsnit?

2 værelses lejeboliger i Aarhus koster i gennemsnit 7.534 kr, og de er i gennemsnit 57 m²

Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Aarhus i gennemsnit?

3 værelses lejeboliger i Aarhus koster i gennemsnit 9.386 kr, og de er i gennemsnit 77 m²

Hvad synes du om Aarhus? Del din mening med andre her

Tak for din anmeldelse. Den bliver publiceret når vi har gennemlæst den.
★★★★★
Af: Mig
Hyggelig by med mange gode muligheder. De har bygget mange boliger de sidste år, men de er stadig dyre.
★★★★
Af: SupaHawtFire
Personally I love Aarhus because it has a very certain 'feel' to it. It's a big city (atleast by danish standards) but it's not a big city, if that makes sense. It has all the things you'd need in a big city (places to go, people to see, things to experience) but next to none of the big city issues. It's a thriving city (Nominated as City of the Year, Cultural Capital 2017..). I can't say much for Copenhagen; I have relatives there but never lived there myself. To me, Copenhagen has the big city feel where people treat eachother as such.
★★★★★
Af: Amer ali
Det er en rigtig god program
★★★★★
Af: Aisha Denise Andersen
Jeg elsker Århus derfor søger jeg en et værelse lejlighed