Alle filtre

Filtrer din søgning

Ryd alt

Find lejeboliger i Esbjerg Se alle vores lejeboliger her

 - 

214 i alt

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis

Lejebolig i Esbjerg

For enden af E20 vestgående ligger en af Danmarks fineste byer -- Esbjerg. Med sine ca. 72.000 indbyggere er den Danmarks 5. største by, og den største by i Vestjylland. 

Med en lejebolig i Esbjerg er du sikker på vestenvind i håret og sand mellem tæerne, mens du ser på den smukkeste solnedgang over Vadehavet sammen med den store, smukke skulptur Mændene Ved Havet.

Uddannelse og studieliv

I Esbjerg er det muligt at studere mange forskellige ting. Du har for eksempel adgang til University College Syd og Aalborg Universitets afdeling i Esbjerg. Fredericia Maskinmesterskole har også en afdeling i Esbjerg, og hvis det ikke er det, du søger, kan du måske bruge Rybners Tekniske Skole eller Erhvervsakademiet. 

Studielivet fejler i hvert fald ikke noget i Esbjerg, og selvom det er en mindre by, så fejler den ikke noget i forhold til oplevelser, om så du er til kultur eller natur, så vil du aldrig kede dig med en lejebolig i Esbjerg. Og med gode steder at gå ud er der masser af hygge og fest i vente. 

Familieliv og job i Esbjerg

Har du familie, er det også en god ide med en lejebolig i Esbjerg. Der er et udvalg af forskellige boligtyper, så det er bare med at vælge den, der passer jeres familie bedst. Med gode skoler og pasningsmuligheder, er det ligetil at få en god hverdag op at køre. Der er masser af gode fritidsaktiviteter for børn og voksne, og super gode legepladser, hvis ungerne skal brænde krudt af. 

Esbjerg ligger smukt i forhold til natur, og der er muligheder for en spændende og alsidig hverdag i byen - og mulighed for at besøge f.eks. Fanø, når det er ferie. Der er ligeledes gode muligheder for at pendle fra Esbjerg til andre dele af Midtjylland, hvis arbejdet ligger et andet sted, men boligen skal være i Esbjerg. Esbjerg har en del industri indenfor energi, med blandt andet verdens største vindmøllehavn, så det er et oplagt sted at bo, hvis man vil ind i branchen. 

Kultur i Esbjerg

Er du på udkig efter kultur i Esbjerg, skal du ikke lede længe. Du finder både Esbjerg Kunstmuseum og et spejdermuseum. Der er også mulighed for at stige til tops i udkigstårnet Sejlet, som får dig op over byen og havnen, så du ser det hele lidt fra toppen. 

Der er ligeså mulighed for at opleve skøn musik i Esbjerg Musikhus, som også gør sig som kulturhus. Her kan du blandt andet gå på skattejagt og finde ud af, hvad der gemmer sig i kulisserne. 

Er du mere til ungdommelig kultur og aktiviteter, skal du finde GAME Streetmekka. Det er en stor skaterpark, hvor du kan vise alle dine skatermoves frem eller kigge på, mens de andre gør det. 

Det ville være mærkeligt, hvis ikke en by med Esbjergs historie og udvikling havde et fiskerimuseum, og det har den da også. Du finder Fiskeri- og Søfartsmuseet ude ved Mændene ved Havet.

Når du befinder dig på stranden nord og syd for Esbjerg, kan du også finde bunkere fra krigens tid. Dem kan du og dine børn klatre rundt på og undersøge -- nogle både ude og indeni. 

Esbjerg og naturen

Hvis du har en lejebolig i Esbjerg tæt på vandet, skal du blot kigge ud af dit vindue for at se Fanø ligge ude i vandet. En kort færgetur på 12 minutter tager dig ud på denne skønne ferieø, som har sin helt egen charme og masser af historie. 

Strandene ved Esbjerg er også gode at bade ved, omend man nogle steder skal langt ud for at få vand på knæerne.

Er du mere til indlandsnatur, skal du den anden vej ud af byen. Her møder du Dyrehaven, som er en stor skov, hvor dyrene går frit. Her kan du spise din medbragte mad, mens du nyder den skønne natur eller gå nogle vidunderlige ture. 

Vil du overnatte i naturen, har du flere muligheder. Blandt andet er der syd for Esbjerg, i Måde, en lækker shelterplads med bålhytte og garanteret hygge. 

Vadehavet

Vadehavet er en af Danmarks arealmæssigt største turistattraktioner. Og har du en lejebolig i Esbjerg, ligger det næsten lige uden for din dør. Vadehavet er kendetegnet ved den meget lange og flade sandstrand, og det hurtige og voldsomme tidevand fra Vesterhavet. Når vandet er ude, kan du gå virkelig langt ud og finde alskens spændende dyr i havbunden. Men når vandet kommer ind, gælder det om ikke at blive fanget derude. For så kan det let gå galt. Heldigvis kan man tydelig se, når tidevandet vender, og så er det bare om også selv at vende snuden indad mod land. 

Der er også fantastiske muligheder for i stedet at finde sin kikkert frem og beundre Vadehavets fugleliv, som er helt anderledes end noget, der findes nogen andre steder i Danmark. Blandt andet derfor er Vadehavet også på UNESCOS Verdensarvsliste. 

Mad med mere

Når du bliver sulten, kan du glæde dig over, at der er et stort udvalg af spisesteder, store og små, hyggelige og hurtige i Esbjergs gader. For eksempel er der Esbjerg Street Food, hvor du kan mæske dig i mange forskellige retter alt efter, hvad du er til. Bag efter kan du gå nedenunder, hvor du kan drikke en øl eller en drink, mens du tager et slag bordfodbold med vennerne i stedets superhyggelige barmiljø.

Når du har en lejebolig i Esbjerg, har du nok også lyst til at shoppe i Esbjerg. Og hvor bedre at gøre det, end i Danmarks længste gågade? Jep, du læste rigtigt -- Danmarks længste gågade. Fuld af lækre butikker at gå på opdagelse i. 

Hvis det regner, skal du ikke fortvivle, for Esbjerg har også Vestjyllands største storcenter -- BROEN Shopping. Byen har også et stort udvalg af møbelbutikker og gør-det-selv-butikker, til når du mangler en dims til din lejebolig i Esbjerg. 

Lejebolig i Esbjerg

Med en lejebolig i Esbjerg er du sikret en bolig med kort til vandet og kort til byens herligheder. Hvem vil ikke gerne have Vadehavet som nabo?

Kvikbolig.dk hjælper med at gøre drømmen til virkelighed.

FAQ

Hvad koster lejeboliger i Esbjerg?
Lejeboliger i Esbjerg koster mellem 2.520 kr og 25.000 kr.
Gennemsnitsprisen er 82 kr / måned per m².
Lejeboliger på 81 m² koster således 6.643 kr om måneden i gennemsnit i Esbjerg.
Hvor mange lejeboliger er der i Esbjerg?
Der er 225 lejeboliger til leje i Esbjerg.
Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Esbjerg i gennemsnit?
1 værelses lejeboliger i Esbjerg koster i gennemsnit 4.848 kr, og de er i gennemsnit 36 m²
Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Esbjerg i gennemsnit?
2 værelses lejeboliger i Esbjerg koster i gennemsnit 5.885 kr, og de er i gennemsnit 72 m²
Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Esbjerg i gennemsnit?
3 værelses lejeboliger i Esbjerg koster i gennemsnit 7.597 kr, og de er i gennemsnit 96 m²

Hvad synes du om Esbjerg? Del din mening med andre her

Bedømmelse

Se alle anmeldelser

  • Af: Else

    Esbjerg er en god by at bo i.