Alle filtre

Filtrer din søgning

Ryd alt

Find studieboliger i Esbjerg Se alle vores studieboliger her

 - 

39 i alt

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis

Er du læseklar? Sæt dig godt til rette med en studiebolig i Esbjerg

Kommet ind på ønskestudiet i Esbjerg og på jagt efter studieboliger, nye som gamle? God idé! Esbjerg, er en uformel og ligetil studieby med en særpræget nærhed i studiemiljøet. Esbjerg har lagt stort arbejde i at skabe et attraktivt studiemiljø på tværs af seks særegne uddannelser. Der bliver lagt stor vægt på studierabatter, netværk og meget andet for at give dig den bedst mulige studietid. Så uanset om du er tilflytter, på vej fra en ungdomsbolig eller noget helt tredje, byder Esbjerg velkommen. 

Delebolig

Esbjerg er en hurtigt udviklende studieby med priser, hvor du kan komme virkelig langt for pengene. Er du tilflytter, kan det alligevel stadig betale sig at finde en roomie og starte en delebolig. Det er en fantastisk måde at lære byen at kende på, og man får venner for livet. Bedst af alt giver den større økonomi en fleksibilitet, der tillader dig at få dine drømmes studiebolig uden lang ventetid. 

Studiebyen Esbjerg

I Esbjerg er der over 300 foreninger rettet mod alt fra fritid til erhvervsliv. Her bliver der lagt stor vægt på mentorordning, hvor der sørges for kontaktpersoner til nye medlemmer. Med andre ord: du er mere end velkommen i Esbjerg. Du kommer til at danne lokale og internationale venskaber i imødekommende omgivelser. Ud over de mange studierabatter, bliver der hvert år arrangeret over 20 events for at give gratis, spændende oplevelser. 

Byliv

I studielivet skal der være plads til fester, også i Esbjerg. Her er der ikke mangel på gå-i-byen-steder, der ofte byder på koncerter med lokale og etablerede kunstnere. Musikken er omdrejningspunktet for meget af bylivet, som især stråler under Esbjerg Festuge. Lige ude for din studiebolig venter Esbjerg med fest og musik.

Så det er en studiebolig i Esbjerg -- men Esbjerg er stort og hvor skal du bo?

Esbjerg er en fantastisk kombination af byliv og grønne områder, hvor du nemt kommer frem med cykel og bus. Selvom man kommer langt med en cykel, kan det være rart at vælge den helt rigtige placering. Kender du ikke byen, har vi samlet et par forslag til at give et hurtigt overblik over områderne i Esbjerg. God fornøjelse med jagten på en studiebolig og velkommen til Esbjerg. 

En studiebolig i Esbjerg C -- Til dig der vil være i centrum.

Indre by i Esbjerg er en blanding af det hele med kontrast som nøgleord. Her kommer du til at bo blandt lave etagebyggerier, villaer og handlende. Din studiebolig kommer til at ligge ud til et levende torv med caféer, koncerter, events og markeder. Stemningen er fantastisk og Esbjergensernes gode humør smitter hurtigt af. 

Østerby og Gammelby -- en studiebolig ved Esbjergs sjæl

I Østerby og Gammelby bor du i grænselandet mellem bydelene Rørkjær, Jerne, Veldtofte og Velbæk. Det er en god blanding af lavere etagebyggerier og store grønne områder. Her får du rolige omgivelser, gode indkøbsmuligheder og rare naboer. En studiebolig her er til dig, der vil kunne tage til byen og samtidig have mulighed for pauser i naturen. 

Fremtid og børn

Skal din studietid have plads til børn, eller er det noget du planlægger efter? Bliver ungdomsboligen lidt trang, er Esbjerg heldigvis et fabelagtigt sted at vokse op. Esbjerg kommune er inddelt i syv skoledistrikter med masser af skoler og mulighed for børnepasning. Der er rigeligt med boldarealer, børnevenlige veje og naturskønne omgivelser, der danner baglandet for en idyllisk opvækst. Stjernestunden er vinteren, hvor juletræsfesten og skøjtebanen klinger med højtidsstemning. 

Esbjerg siges at være "Danmarks Nyeste By". Og er du varm på at blive en del af det, har vi en studiebolig parat til turen til Esbjerg.

FAQ

Hvad koster studieboliger i Esbjerg?
Studieboliger i Esbjerg koster mellem 2.591 kr og 5.000 kr.
Gennemsnitsprisen er 92 kr / måned per m².
Studieboliger på 46 m² koster således 4.264 kr om måneden i gennemsnit i Esbjerg.
Hvor mange studieboliger er der i Esbjerg?
Der er 38 studieboliger til leje i Esbjerg.
Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Esbjerg i gennemsnit?
1 værelses lejeboliger i Esbjerg koster i gennemsnit 4.958 kr, og de er i gennemsnit 37 m²
Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Esbjerg i gennemsnit?
2 værelses lejeboliger i Esbjerg koster i gennemsnit 5.916 kr, og de er i gennemsnit 71 m²
Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Esbjerg i gennemsnit?
3 værelses lejeboliger i Esbjerg koster i gennemsnit 7.660 kr, og de er i gennemsnit 94 m²
Esbjerg

Hvad synes du om Esbjerg? Del din mening med andre her

Bedømmelse

Se alle anmeldelser

  • Af: Else

    Esbjerg er en god by at bo i.