Alle filtre

Filtrer din søgning

Ryd alt

Find lejeboliger i Hørsholm Se alle vores lejeboliger her

 - 

96 i alt

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis

Lejebolig i Hørsholm

En lejebolig i Hørsholm er perfekt til dig, der gerne vil være tæt på storbyen. Bor du i Hørsholm har du ca. 25 kilometer til København. I Hørsholm finder du masser af skoler og uddannelsesinstitutioner, og der er rig mulighed for at få gode oplevelser i natur og kulturlivet. Så søger du en lejebolig tæt på storbyens liv, men ønsker natur og ro omkring dig, så er en lejebolig i Hørsholm et godt valg.

Arboretet i Hørsholm 

Arboretet i Hørsholm er Danmarks største samling af træer og buske. Så er du naturentusiast og haveinteresseret, så er det Arboretet, du skal besøge. Det er ejet af 15. Juni fonden, og anvendes blandet andet til forskning. Om foråret kan du f.eks. opleve rododendronbuskene, når de blomstrer, og du kan nyde bladenes smukke farver, når efteråret nærmer sig. Det er en naturoplevelse, der er værd at besøge ofte, hvis man har en lejebolig i Hørsholm.  

Hørsholm Midtpunkt

Hørsholm Midtpunkt er et shoppingscenter i Hørsholm, hvor du finder både butikker og spisesteder. Skal du have nyt tøj, er der et væld af tøjbutikker, hvor du kan shoppe i. Er det børnene, der trænger til noget nyt, så er der også børnetøj og legetøj at finde i Hørsholm Midtpunkt. Der er altså alt, hvad du har brug for, lige fra elektronik til dagligvarer. 

Bliver du sulten på shoppingturen, så er der også spisesteder i Hørsholm Midtpunkt, så du kan få stillet sulten. Desuden bliver der ofte afholdt events og aktiviteter, som hele familien kan deltage i.

Kultur og natur i Hørsholm 

Der er meget at opleve, hvis du har en lejebolig i Hørsholm, både natur og kultur. Karen Blixen museet ligger ikke langt fra Hørsholm. Og så kan du besøge Hørsholm Egns museum, hvor du kan se stenalderjægernes grave og lære om deres liv og bosteder.

Er du til natur, kan du blandt andet besøge Folehaleskoven, som er en rigtig smuk skov med et rigt dyreliv. Her kan du f.eks. finde langdysser fra stenalderen. Der er generelt meget smuk natur i Hørsholm, og det er derfor en god by til dig, der gerne vil bo i grønne omgivelser, men samtidig være tæt på storbyen. 

Hørsholm kirke og slotshave

I Hørsholm finder du også en kirke som både har traditionelle gudstjenester og andre aktiviteter, for hele familien. Kirken har en fin akustik, hvorfor den ofte bruges til musikoptagelse. 

Udover en flot kirke i Hørsholm, så finder du også en flot slotshave. Midt i slotshaven lå Hirschholm slot. Nu er slotshaven en rigtig smuk park, hvor du kan gå og nyde naturen. 

Skoler og uddannelse i Hørsholm 

Hvis du leder efter en by med gode skoler, så er Hørsholm et godt bud. I Hørsholm finder du nemlig både folkeskoler, specialskoler, privatskoler samt en ungdomsskole. Tæt på Hørsholm, nemlig i Rungsted, er der også et gymnasium, som også har HF og en international skole. Så der er altså mulighed for, at dine børn både kan tage folkeskole og ungdomsuddannelse, hvis du får en lejebolig i Hørsholm. 

Det er også nemt for skolebørn at komme rundt i byen, både med bus og på cykel med de gode stisystemer. 

Det sker i Hørsholm 

I Hørsholm sker der mange ting, og du har mulighed for at opleve en masse. Der er f.eks. golfbaner og golfklubber du kan melde dig ind i både Hørsholm, Rungsted og Kokkedal. Og så er der spændende museer og flot natur, så du har mulighed for at tage på tur, uanset om solen skinner eller regnen siler ned. Hørsholm er et godt sted at finde din lejebolig, hvis du ønsker at bo flot og tæt på København.

FAQ

Hvad koster lejeboliger i Hørsholm?
Lejeboliger i Hørsholm koster mellem 3.500 kr og 62.500 kr.
Gennemsnitsprisen er 153 kr / måned per m².
Lejeboliger på 117 m² koster således 17.847 kr om måneden i gennemsnit i Hørsholm.
Hvor mange lejeboliger er der i Hørsholm?
Der er 96 lejeboliger til leje i Hørsholm.
Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Hørsholm i gennemsnit?
1 værelses lejeboliger i Hørsholm koster i gennemsnit 6.920 kr, og de er i gennemsnit 41 m²
Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Hørsholm i gennemsnit?
2 værelses lejeboliger i Hørsholm koster i gennemsnit 13.596 kr, og de er i gennemsnit 94 m²
Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Hørsholm i gennemsnit?
3 værelses lejeboliger i Hørsholm koster i gennemsnit 16.175 kr, og de er i gennemsnit 101 m²

Hvad synes du om Hørsholm? Del din mening med andre her

Bedømmelse
Ingen anmeldelser endnu