Find studieboliger i Hørsholm - Se alle vores studieboliger her

Fandt 1 studieboliger

Din BoligAgent blev oprettet

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis
1 Vær - Værelse - 15 m2
2970, Hørsholm
15 m2 værelse i Hørsholm
2.500 kr

(studie)Livet er skønt med en studiebolig i Hørsholm

Kom du ind på studiet du drømte om og er nu på jagt efter en studiebolig i Hørsholm? Uanset om du er tilflytter eller på vej fra ungdomsbolig til studiebolig venter nye, skønne tider i Hørsholm. Her er en rolig by med gudeskønne omgivelser, hyggelige kvarterer og kort til vandet. Få afslappet sommerstemning med det laid-back, inkluderende miljø i Rungsted Havn eller nyd Nordsjællands berømte caféliv. Tillykke med studiestart og velkommen til Hørsholm

Skønhed året rundt

Med et studieliv i Hørsholm har du fantastiske sommerdage langs Rungsted Kyst i vente. Her breder middagssolens stråler sig ud over havnen og stranden imens bådene vipper dovent ved kajen. Her har du rig mulighed for at gå lange ture i området der engang blev kendt som Nordens Versailles. Tag cyklen langs kysten mod Karen Blixen Museet eller til Arboretet Rungstedlund. Køl de varme sommerdage af med en badetur i det klare vand. Se efterårsbladende falde så smukt i Kløverstien. Duft julebaget en vintertur langs gaderne omkring Hørsholm Midtpunkt. Og se til foråret solen stige op over den gudeskønne forstad. Fra din studiebolig i Hørsholm finder du oplevelser året rundt. 

Cafélivet i fra din studiebolig i Hørsholm

Nordsjællands caféliv er gennem årene blevet kendt for en afslappet stemning der alligevel bærer præg af up-scale kvalitet. Fra din studiebolig i Hørsholm nyder du godt af de mange caféer der pryder strækningen fra strandvejen til midtpunktet. Ud over udvalget af risterier og kaffebønner, finder du også vinbarer, restaurationer og andet godt. Langs hovedgaden ned mod Hørsholm midtpunkt har du dine specialbutikker og lokalhandel hvor du får dine daglig- og luksusvarer. Med en studiebolig i Hørsholm mangler man aldrig noget.

Sådan får du natteliv fra din studiebolig i Hørsholm

I Hørsholm er der for det meste nattero til søvn eller all-Night eksamenslæsning. Skal man i byen er det mest almindelige at tage regional-banen imod København og give den gas. Om weekenden går toget hele natten, så du kommer ikke til at føle dig strandet. Sig farvel til, larmende S-toge, for på vej hjem til din studiebolig i Hørsholm er der næsten altid ro i regional-banen. 

Sådan ser Hørsholm ud

Som følge af det tyvende århundredes fremskridt, er de fleste gamle bygningsværker i Hørsholm enten revet ned eller ombygget. Man finder enkelte ældre bygninger der er blevet konverteret til lejlighedsbyggeri, men de udgør et mindretal. For i Hørsholm er den dominerende arkitektoniske udtryksform villaen. Som studerende tænker du utvivlsomt "Hvad har villaer og parcelhuse med mig at gøre?" og det vil vi svare på. For dig som studerende tilbyder det et fabelagtigt skønt område med rig natur og trygge rammer. Her er der altid en hyggelig stemning i gaderne fra de imødekommende borgere. En studiebolig i Hørsholm er til dig der vil bo udenfor, men transportmæssigt indenfor rækkevidde af hovedstaden.

Børn og fremtid fra din studiebolig i Hørsholm

Er børn en del af dine fremtidsplaner eller er det bare noget der sker når det sker? Uanset hvad kommer du til at være sikret fra din studiebolig i Hørsholm. Ud over skoler, børnehaver og vuggestuer er det er smukt og trygt sted at vokse op.  

Skal forstadslivet stå sammen med studielivet? Hvis du er solgt på tanken om en studiebolig i Hørsholm siger vi "Velkommen til Hørsholm".

Hvad synes du om Hørsholm? Del din mening med andre her

Tak for din anmeldelse. Den bliver publiceret når vi har gennemlæst den.