Alle filtre

Filtrer din søgning

Ryd alt

Find lejeboliger i Køge Se alle vores lejeboliger her

 - 

113 i alt

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis

Lejebolig i Køge

Vil du gerne bo forholdsvist tæt på København, men ikke inde midt i storbyen, så er en lejebolig i Køge et oplagt valg. Her kan du bo dejligt og være tæt på det, som du har brug for. Du kan nemt komme til København, hvis du f.eks. arbejder eller studerer der. Og så er der heller ikke langt til Fyn, hvis du har behov for at tage derhen af og til. 

Hvad kan jeg lave i Køge?

Der er masser af ting, du kan foretage dig, hvis du har en lejebolig i Køge. Kan du lide at plaske i vand, er en tur i svømmeland oplagt. Her er der forskellige svømmeaktiviteter, som du kan melde dig til. Der er både noget for børn og voksne. 

Der er også god mulighed for at få nogle berigende oplevelser ved at besøge Køge by, som ofte har forskellige events, som du kan deltage i. Der er f.eks. ofte musikarrangementer i Køge Bugt området, hvor du kan nyde noget god musik med venner og familie. Ellers kan du besøge museerne i Køge og omegn. 

Studieliv i Køge

Du behøver ikke at tage ind til København for at studere. Det kan du sagtens gøre i Køge. Der er f.eks. Campus Køge og en handelsskole. Skal du gå på gymnasium, kan du vælge Køge gymnasium. Er det en erhvervsuddannelse, du er på udkig efter, så er der blandt andet EUC Sjælland. På EUC Sjælland har du mulighed for at læse en gymnasial uddannelse som HTX eller du kan læse til murer, frisør og meget andet. 

Museer i Køge

I Køge er der flere museer, der er et besøg værd. Besøg f.eks. Kjøge miniby, og oplev en historisk korrekt gengivelse af Køge som det så ud i 1865 i størrelsesforholdet 1:10. Du kan også se håndværkerne, der laver husene, i aktion. Der er også en café, hvor du kan købe mad og drikke. Det er en rigtig sjov oplevelse for alle i familien. 

Køge Museum er en spændende historisk oplevelse, som hele familien kan deltage i. Det er en gammel købmandsgård, som nu huser udstillinger om Køge. 

Sjællands Veteran og Traktor museum Køge er også et spændende museum, især hvis man interesserer sig for traktorer og maskiner. Her kan du se omkring 100 forskellige gamle traktorer. 

Der findes mange flere museer, du kan besøge i Køge, f.eks. Ølsemagle Mølle eller Lundekrog Landbo. Det er muligt at opleve en masse med en lejebolig i Køge. 

Flot arkitektur i Køge

Har du en lejebolig i Køge, er en gåtur gennem gaderne en oplevelse i sig selv. I midtbyen er der både gamle og velbevarede bygninger og moderne by.  I Køge er der f.eks. rigtig mange velbevarede bindingsværkshuse fra 1527. Det er dog også en by i udvikling, så der sker hele tiden noget nyt i byen. Det er en oplevelse i sig selv blot at tage en god lang gåtur gennem Køge Midtbys gader og se på husene og bygningerne. 

Naturoplevelser i Køge 

Hvis du har en lejebolig i Køge, har du altid nem adgang til flot natur. Du kan f.eks. nyde naturen ved at gå en tur på Bronzestien, som er en historisk sti med fem gravhøje. Du kan også tage på vandre- eller cykeltur ved Køge Å-sti. Det er en grusbelagt sti, der starter på Køge Ås og går helt til Humleore. 

Er du til strandhygge, er der også mulighed for det i Køge. Der er nemlig fine sandstrande langs køgebugt, hvor du kan slikke sol eller tage en dukkert. Syd for Køge havn ligger der f.eks. en rigtig dejlig sandstrand. Ved Køge Marina er der også et havnebad.

FAQ

Hvad koster lejeboliger i Køge?
Lejeboliger i Køge koster mellem 4.000 kr og 21.995 kr.
Gennemsnitsprisen er 170 kr / måned per m².
Lejeboliger på 74 m² koster således 12.632 kr om måneden i gennemsnit i Køge.
Hvor mange lejeboliger er der i Køge?
Der er 99 lejeboliger til leje i Køge.
Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Køge i gennemsnit?
1 værelses lejeboliger i Køge koster i gennemsnit 7.565 kr, og de er i gennemsnit 27 m²
Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Køge i gennemsnit?
2 værelses lejeboliger i Køge koster i gennemsnit 11.358 kr, og de er i gennemsnit 68 m²
Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Køge i gennemsnit?
3 værelses lejeboliger i Køge koster i gennemsnit 13.948 kr, og de er i gennemsnit 82 m²

Hvad synes du om Køge? Del din mening med andre her

Bedømmelse
Ingen anmeldelser endnu