Find studieboliger i Køge - Se alle vores studieboliger her

Fandt 3 studieboliger

Din BoligAgent blev oprettet

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis
1 Vær - Værelse - 30 m2
4600, Køge
Værelse i Køge
3.600 kr
1 Vær - Hus - 30 m2
4600, Køge
1 værelses hus i Køge
4.750 kr
1 Vær - Værelse - 30 m2
4600, Køge
Værelse i Køge
3.600 kr

En studiebolig i Køge placerer dig midt i udviklingen

Er du kommet ind på drømmestudiet og mangler nu bare en studiebolig i Køge? Her venter en storslået studietid med masser af gode oplevelser og øjeblikke der er med dig resten af livet. Uanset om du er tilflytter, allerede har en studiebolig eller noget helt tredje står Køge parat til at tage imod dig. Her er der en rivende udvikling hvor nybyggerier og projekter skyder op som blomster en forårsmorgen. Det nye Universitetshospital samt den nye bydel Køge Kyst bevidner om en kommune med iværksætterånd og ambition. Har du også ambitionerne med? Så er en studiebolig i Køge det sikre valg. 

Skal din studiebolig i Køge være et bofællesskab

Køge er blandt Danmarks hurtigst voksende kommuner med priser der nemt kan betragtes som studentervenlige. Med en ungdomsbolig i Køge kommer du endda så langt for pengene at det er værd at tænke stort. Med et bofællesskab eller lignende konstellation af delebolig kan man hurtigt tage sin studietid til det næste niveau. Ud over en øget økonomisk fleksibilitet er det en oplagt måde at kickstarte sit sociale netværk, især for tilflyttere. Med et bofællesskab kan du opgradere dit domicil til et veritabelt domæne!

Køge kommune set fra oven

I Køge kommune finder du det hele. Du finder byliv og erhvervsliv, historie og kultur. Du finder udvikling og traditioner, lokalt sammenhold og storbypuls. Det bedste er, at uanset hvor din studiebolig i Køge kommer til at ligge er du forbundet med det hele. Apropos forbindelse, så er du med den nye jernbane i Køge Nord sikret en direkte kanal til Hovedstaden. Tilkoblingen til det infrastrukturelle netværk betyder at en studiebolig i Køge er oplagt til pendleren og andre rejselystne. 

Det nye Universitetshospital og den medfølgende uddannelses by i Campus Køge og de mange følgende udviklingsprojekter gør Køge til et udviklingsmekka. Fremgangen betyder at Køge Kommune har kurs mod at blive et regionalt kraftcenter med en medfølgende vækst og velfærd. 

Kulturlivet i Køge

Kultur i Køge -- Det lyder godt og fungerer lige så fint. Kulturlivet følger med i Køge Kommunes hastige udvikling uden at slippe blikket for dets særegenhed.  I den sydlige del af Rådhusstrædet finder du Kulturtorvet, Køges bankende kulturelle hjerte. Omkranset af spændende caféer og restauranter sker der altid noget på kulturtorvet.  Opførelsen af den nye biograf så tæt på det ikoniske Køge Teater vidner om en sund kombination af nyt og gammelt. 

Den første byvandring fra din ungdomsbolig i Køge

Køges er en voksende by med rig historie og pulserende udvikling. Så når du har pakket ud i din studiebolig og skal se på din første af mange byvandringer i Køge, har du meget at se frem til. Den første og bedste start er en god byvandring igennem Køges gader og stræder. Det bedste sted at starte er ved Danmarks ældste fungerende rådhus i Køge middelalderby. Herfra kan man på en kilometers sydøstlig vandring mod Køge kyst opleve næsten 600 års historie på en time. Her vil du også passere et par solide restauranter, en café og den lokale skatepark. Har du mod på det, så tag endnu længere østpå til Køge bølgebryder, hvorfra du får en storslået udsigt over det Danske hav. 

Børn og fremtid med en studiebolig i Køge

Er børn en del af dine planer eller er det noget der bare sker når det sket? Om det er det ene eller andet behøver du ikke frygte at din ungdomsbolig i Køge bliver for trang. Med 14 folkeskoler, en specialskole, børnehaver og vuggestuer er der rige pasningsmuligheder i Køge. Her er du også garanteret en pladsm da Køge Kommune stiller pasningsgaranti. Ud over institutionerne finder du også et væld af fritidstilbud til børn og unge.  Tag børnene med på soppebadning ved stranden de varme sommerdage, eller gå en tur i Kjøge Mini-by og se en miniatureudgave af Køge fra 1865.  

Skal du have udvikling og fremgang med store planer for fremtiden? Så er en studiebolig i Køge det helt rigtige valg. Held og lykke med studiet og velkommen til Køge.

Hvad synes du om Køge? Del din mening med andre her

Tak for din anmeldelse. Den bliver publiceret når vi har gennemlæst den.