Find lejeboliger i Kolding - Se alle vores lejeboliger her

Fandt 405 lejeboliger

Din BoligAgent blev oprettet

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis
1 Vær - Lejlighed - 40 m²
6000, Kolding
Nyrenoveret 1-værelses lejlighed
4.200 kr
3 Vær - Lejlighed - 82 m²
6000, Kolding
3 værelses lejlighed i Kolding
5.160 kr
1 Vær - Lejlighed
6000, Kolding
1 værelses lejlighed i Kolding
3.000 kr
3 Vær - Lejlighed - 82 m²
6000, Kolding
3 værelses lejlighed i Kolding
5.160 kr
1 Vær - Lejlighed - 38 m²
6000, Kolding
1 værelses lejlighed i Kolding
3.695 kr
2 Vær - Lejlighed - 58 m²
6000, Kolding
2 værelses lejlighed i Kolding
4.601 kr
2 Vær - Lejlighed - 69 m²
6000, Kolding
Skøn 2 værelses lejlighed
5.256 kr
3 Vær - Lejlighed - 104 m²
Kolding
3 værelses lejlighed i Kolding
7.995 kr
3 Vær - Lejlighed - 90 m²
6000, Kolding
3 værelses lejlighed i Kolding
6.900 kr
4 Vær - Lejlighed - 94 m²
6000, Kolding
4 værelses lejlighed i Kolding
6.562 kr
Værelse - 24 m²
6000, Kolding
Værelse centralt
2.295 kr
4 Vær - Lejlighed - 96 m²
6000, Kolding
4 værelses lejlighed i Kolding
5.608 kr
1 Vær - Lejlighed - 36 m²
6000, Kolding
Moderne og prisvenlig lejlighed
3.600 kr
3 Vær - Lejlighed - 83 m²
6000, Kolding
3 værelses lejlighed i Kolding
7.995 kr
4 Vær - Lejlighed - 99 m²
6000, Kolding
Bynær 4-vær. lejlighed
6.997 kr
2 Vær - Lejlighed - 68 m²
Kolding
2 værelses lejlighed i Kolding
6.000 kr
1 Vær - Lejlighed - 20 m²
6000, Kolding
Pendler eller studerende?
2.498 kr
3 Vær - Lejlighed - 79 m²
6000, Kolding
3 værelses lejlighed i Kolding
5.010 kr

Lejebolig i Kolding

Vil du have let adgang til Trekantsområdet, er det en god start at lede efter en lejebolig i Kolding. Som den sydlige spids af motorvejstrekanten mellem Frederica, Vejle og Kolding, er infrastrukturen på plads i forhold til at komme langt omkring på kort tid. 

Samtidig ligger Kolding i noget af Danmarks smukkeste natur. Både på vandsiden, hvor byen ligger i bunden af Kolding Fjord, og mod land, hvor byen møder Kolding Ådal, er der exceptionelt gode muligheder for at få en flot naturoplevelse. 

Læs med og find ud af, hvorfor du skal finde en lejebolig i Kolding. 

Uddannelse

I Kolding har du mulighed for at tage et utal af studier. For at nævne nogle, finder du for eksempel Desingskolen, SDU, UC Syd Campus Kolding, IBA Erhvervsakademi og International Business School. Er du kommet ind på en af disse, eller planlægger du at starte drømmestudiet i Kolding snart, så lad os hjælpe med at finde en lejebolig i Kolding snarest. 

Har du børn, er der også masser at gode skoler og pasningsmuligheder, så alles behov bliver opfyldt. Hos os finder du lejeboliger til hele familien, store som små - tag et kig og find drømmeboligen. Kolding er et oplagt sted til familien, hvis du vil have ro og natur, men ikke vil gå på kompromis med de gode oplevelser og de muligheder, som bylivet kan give. 

Shopping

Hvis du søger en lejebolig i Kolding, får du stor gavn af byens shopping muligheder. I den nordlige ende af byen finder du Jyllands største storcenter -- Kolding Storcenter. Med 120 butikker, er der noget at komme efter her. 

I Kolding midtby finder du, i de gamle hyggelige middelaldergader, et utal af hyggelige butikker, som kan byde dig på snart sagt hvad som helst, du skulle have brug for. På Akseltorv foran byens gamle rådhus, finder du ofte markeder, hvor du kan bruge timer på at kigge på alle de spændende ting i boderne. 

Og hvis du bliver sulten undervejs, er der naturligvis masser af hyggelige caféer og restauranter, du kan besøge. 

Jyllands sidste kongeborg

Kolding er stedet, hvor du finder Jyllands sidste kongeborg -- Koldinghus. Slottet, som blev anlagt i 1268 som grænseværn for rigets grænse mod syd, har huset mange af de danske konger og dronninger gennem tiden. For eksempel har Christian 4. tilbragt en stor del af sin barndom på slottet. Katastrofen indtraf dog under den spanske belejring i 1808, hvor slottet brød i brand og brændte helt ned. Længe stod slottet som en romatisk, men farlig, ruin indtil i 1976, hvor man begyndte på den omfattende restaurering. I 1993 stod hele slottet igen under tag, og er den dag i dag uden tvivl et besøg værd. 

Koldinghus er i dag en del af Kongernes Samling, som også omfatter Amalienborg og Rosenborg slot. Slottet er en kæmpe turistattraktion og med rette. Ikke blot er restaurationen værd at se, men slottet huser også skiftende udstillinger af alt fra Dronningens juveler, over Biennalen for Kunsthåndværk og Design til dragter som dem slottets tidligere beboere gik med. 

Dronningens badstue

Neden for Koldinghus slot ligger Slotssøen. Den var i lang tid forbeholdt slottets beboer, men i nyere tid er den blevet et samlingspunkt for hele byen. Med en lejebolig i Kolding vil du ikke kunne undgå at bemærke søen og de aktiviteter, der udspiller sig ved den. Flere gange om året bliver der afholdt livekoncerter og Kulturnatten sluttes traditionelt af med et farverigt festfyrværkeri over Slotssøen. 

I den nordlige ende af søen ligger Slotsøbadet og Dronning Dorotheas Badstue. Slotsøbaden et en svømmehal, hvor man sagtens kan få mange timer til at gå for både børn og voksne. De voksne kan dog også søge til Badstuen, hvor der er lagt op til afslapning og wellness. 

Hvis du besøger badstuen sammen med dine kære, kan I kombinere besøget med en gåtur rundt om Slotsøen på Kærlighedsstien. 

Kultur og action

Hvis du bor i en lejebolig i Kolding, har du også let adgang til Trapholt Museum for Moderne Kunst. Museet har udover sin spændende og smukke udstilling også den fordel, at det ligger lige ned til Kolding Fjord, og derfor har en vidunderlig udsigt, som du kan nyde både fra museets café og fra en gåtur rundt i museets park. 

Har du børn er Nicolai for Børn virkelig et besøg værd. Huset er et børnekulturhus, hvor der er noget for alle sanserne og for hele kroppen. Det er muligt at lege og skabe og undersøge i dette kalejdoskop af et oplevelseshus. 

Hvis du har mere lyst til action, så kan du tage en tur til GoMonkey Klatreparken, og svinge dig i trætoppene, eller du kan sætte dig i en gokart i Race Syd, hvor du kan få adrenalinen til at pumpe, når du kører om kap med venner og kolleger.  

Naturen omkring Kolding

Hvis du søger en lejebolig i Kolding for at få et skud skøn natur, er du heldig. For Kolding ligger lige midt den skønneste natur. Mod øst ligger byen på kanten af Kolding Fjord med alle de muligheder, det bringer med sig. Du kan for eksempel snørre vandreskoene, og gå en smuk rute langs vandet. Eller du kan hoppe i en kajak og sejle rundt langs kysten af fjorden. 

Du har også mulighed for at tage en kano og sejle op af Kolding Å. På den måde når du ud på den anden side af byen, hvor du rammer Kolding Ådal og den skønneste og mest varierede natur. Her er mulighed for at studere fugle og andre dyr og planter. 

Hvis du tager lidt op nord for byen, finder du Skovløberhuset, som kan være udgangspunkt for en smuk og spændende tur ud i naturen. Er du til spændende insekter og planter, bør du tage lidt mod øst og finde Apotekerengen. 

En lejebolig i Kolding

Hvis du vil bo med skøn natur lige ved din hoveddør og en hyggelig og smuk by med alsidige muligheder for job, uddannelse og familieliv, så kan en lejebolig i Kolding være det rette valg for dig. Kvikbolig.dk hjælper dig på vej.

Hvad koster lejeboliger i Kolding?

Lejeboliger i Kolding koster mellem 2.295 kr og 24.800 kr.
Gennemsnitsprisen er 88 kr / måned per m².
Lejeboliger på 85 m² koster således 7.449 kr om måneden i gennemsnit i Kolding.

Hvor mange lejeboliger er der i Kolding?

Der er 310 lejeboliger til leje i Kolding.

Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Kolding i gennemsnit?

1 værelses lejeboliger i Kolding koster i gennemsnit 4.169 kr, og de er i gennemsnit 41 m²

Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Kolding i gennemsnit?

2 værelses lejeboliger i Kolding koster i gennemsnit 6.669 kr, og de er i gennemsnit 67 m²

Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Kolding i gennemsnit?

3 værelses lejeboliger i Kolding koster i gennemsnit 8.041 kr, og de er i gennemsnit 95 m²

Hvad synes du om Kolding? Del din mening med andre her

Tak for din anmeldelse. Den bliver publiceret når vi har gennemlæst den.
★★★★
Af: Arne
Er glad for at bo her, har boet her hele mit liv
★★★★★
Af: Cap
Good place, if you don't need to be near Copenhagen..