Alle filtre

Filtrer din søgning

Ryd alt

Find lejeboliger i Næstved Se alle vores lejeboliger her

 - 

40 i alt

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis

Lejebolig i Næstved

Leder du efter en lejebolig på Sjælland, og vil gerne undgå storbyen, så er en lejebolig i Næstved måske noget for dig. Her er gode natur og kulturopleveler, så her er der masser at tage sig til i fritiden. Der er desuden ikke langt til København, hvis du f.eks. arbejder der. Du kan også komme rimelig hurtigt til Fyn, hvis du har nogle ærinder der. 

Kulturlivet i Næstved

I Næstved kan du opleve rigtig meget. Kulturlivet byder både på en biograf og museer. I Nordisk Film Biografer kan du tage hele familien med, når I får lyst til at hygge jer med en god præmierefilm og popcorn. Der er også Næstved Bio, der også viser spændende film for hele familien. 

Har I lyst til en historisk oplevelse, så kan I tage på Næstved Museum og lære om middelalderbyens historiske udvikling og vikingerne fra Vester Egesborg. Du kan både se skeletter og økser. Det er en oplevelse, som alle i familien kan få noget ud af. På Næstved Museum afholdes der også forskellige arrangementer som alle i familien kan deltage i. Udstillingerne skiftes af og til ud, så der hele tiden er noget nyt og spændende at opleve. 

Uddannelse i Næstved

Du kan sagtens finde en lejebolig i Næstved, hvis du skal til at studere. Der ligger mange uddannelsesinstitutioner både i og lige udenfor Næstved. På University College Absalon kan du bl.a. læse til ergoterapeut eller lære og du har også mulighed for at tage en SOSU uddannelse i Næstved. Derudover er der STU Næstved, som er en særligt tilrettelagt uddannelse, og EUC Sjælland, hvor du f.eks. kan tage en gymnasial eller erhvervsuddannelse. 

Naturen i Næstved 

Kan du godt lide flotte naturoplevelser, kan du tage en tur forbi Gavnø Slot og Park. Oplev den smukke natur og de flotte blomsterbede i selve parken. Og besøg slottet, og nyd den elegante indretning. Det er i hvert fald et besøg værd, hvis man har en lejebolig i Næstved. 

Andre naturoplevelser der er værd at se, er Holmegaard mose, Susåen, Tystrup-Bavelse Søerne, Kranøen og meget mere. Der er i hvert fald masser af steder, hvor du kan få en god gåtur og nyde naturen i Næstved. 

Oplevelser i Næstved

Hvis du elsker dyr, så er ZooPark Sydsjælland lige noget for dig. Det ligger i Næstved tæt på Karrebæksminde. Oplev dyr fra hele verden. Der er ofte fodringer af dyrene og andre aktiviteter for hele familien. Her kan I sagtens bruge en hel dag med at hygge med madpakker og kigge på dyrene. 

Kan du lide at tage til koncerter og andre arrangementer, så finder du Arena Næstved, som har et væld af tilbud. Alt fra koncerter til foredrag har de på programmet.

Derudover er der også flere museer at besøge i Næstved, f.eks. Næstved Museum, som er et historisk museum, og Næstved Automobilmuseum. 

Næstved city

Med en lejebolig i Næstved kan du tage på opdagelse i Næstved by og opleve den hyggelige stemning blandt byens cafeer og butikker. Der er alt, hvad du har brug for, uanset om du skal have nyt tøj eller nye møbler. Spisesteder er der også nok af, når du har travet rundt i gaden, og er blevet sulten. Slå dig ned på en af de hyggelige cafeer eller restauranter, og nyd et dejligt måltid. Der afholdes også aktiviteter af forskellig art, f.eks. forskellige festivaler om bestemte temaer som vin eller øl. Skal du have et godt glas vin eller en øl med vennerne, er der også både pubber og vinbare i Næstved midtby.

Når du skal finde nyt interiør til din lejebolig i Næstved, er Næstved midtby altså et besøg værd.

FAQ

Hvad koster lejeboliger i Næstved?
Lejeboliger i Næstved koster mellem 2.700 kr og 15.000 kr.
Gennemsnitsprisen er 97 kr / måned per m².
Lejeboliger på 77 m² koster således 7.488 kr om måneden i gennemsnit i Næstved.
Hvor mange lejeboliger er der i Næstved?
Der er 34 lejeboliger til leje i Næstved.
Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Næstved i gennemsnit?
1 værelses lejeboliger i Næstved koster i gennemsnit 3.855 kr, og de er i gennemsnit 28 m²
Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Næstved i gennemsnit?
2 værelses lejeboliger i Næstved koster i gennemsnit 6.557 kr, og de er i gennemsnit 69 m²
Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Næstved i gennemsnit?
3 værelses lejeboliger i Næstved koster i gennemsnit 8.896 kr, og de er i gennemsnit 94 m²

Hvad synes du om Næstved? Del din mening med andre her

Bedømmelse

Se alle anmeldelser

  • Af: B

    Ok by tæt ved hav, og med gode togforbindelse

  • Af: Martin

    Hi, I'm looking for a house in Næstved