Find studieboliger i Næstved - Se alle vores studieboliger her

Fandt 4 studieboliger

Din BoligAgent blev oprettet

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis
1 Vær - Lejlighed - 32 m2
4700, Næstved
1 værelses lejlighed i Næstved
3.850 kr
1 Vær - Lejlighed - 40 m2
4700, Næstved
1 værelses lejlighed på Præstøvej i N...
3.364 kr
1 Vær - Hus - 38 m2
4700, Næstved
1 værelses hus i Næstved
4.900 kr
1 Vær - Værelse - 25 m2
4700, Næstved
25 m2 værelse i Næstved
3.700 kr

Med en studiebolig i Næstved har du en solid start på studiet

Er du kommet ind på drømmestudiet og mangler bare den perfekte studiebolig i Næstved? Foran dig ligger en fantastisk studietid i Næstved, uanset om du er tilflytter eller på vej fra ungdomsbolig til studiebolig. Her er en skøn, selvbevidst provinsstemning med engagerede borgere, stærk kommune og gang i udviklingen. Næstved er en af Sjællands fem største byer og et kulturelt knudepunkt for det sydlige Sjælland. Ud over gode priser og bedre stemning, kommer du til at opleve mange kulturelle tilbud i en bykultur der kan mærkes helt ud i fingerspidserne. Velkommen til Næstved.

Delebolig og bofællesskab i Næstved

Næstved kan lidt firkantet siges at være Sydsjællands Hovedstad. Men i modsætning til den anden hovedstad er priserne på nye og gamle studieboliger særdeles SU-venlige. Man kommer endda så langt for pengene at det er værd at overveje om den almindelige studiebolig skal gøres lidt større. Her er en delebolig eller en lignende konstellation af bofællesskab en smutvej til storslåede studieboliger (hvis man er til det). Ud over den større økonomiske fleksibilitet er en delebolig en fantastisk kickstart på det sociale studieliv i Næstved. Her få du venner for livet, større økonomisk råderum og godt sammenhold. Kunne der være en bedre start på studielivet?

Kulturlivet fra din studiebolig i Næstved

Bylivet i Næstved er rigt på kulturarrangementer og andre opløftende events. I centrum for byens kulturliv er Grønnegade Kaserne, en gammel Kaserne der i dag er indrettet som Næstveds kulturhus. Herfra skinner en iværksætterånd året rundt ud over Næstveds glade gader. Fra din ungdomsbolig i Næstved kommer du til at opleve en fantastisk årlig kulturnat, en myriade af koncerter, kunstudstillinger og meget mere. 

Næstved set fra oven

Skal din studiebolig ligge i Næstved, vil du hurtigt lægge mærke til en ting der karakteriserer Næstveds bylandskab: vertikalitet. Byens gader og stræder snor sig sirligt op og ned af bakker hvilket skaber et nærmest Italiensk bybillede. Næstveds bankende hjerte er handelspladsen Axel Torv hvor du finder både luksusbutikker og lokalhandel. Tager du forbi på en markedsdag finder du lokale råvarer, gode tilbud og en smagsprøve eller to (eller tre). 

Næstved er det regionale trafikknudepunkt

Den centrale placering i Sydsjælland har i mange år sikret Næstved pladsen som det regionale trafikknudepunkt. Det er stadig gældende i dag og det samme gælder den udvikling og byvækst der følger med. Med andre ord: Fra din studiebolig i Næstved er du forbundet til et veludviklet infrastrukturelt netværk. Trænger du til en tur til København er hovedstaden ikke mere end 45 minutter væk fra Næstved station. Kommunen anerkender vigtigheden af forbindelsen mellem byerne og arbejder hele tiden på at skabe bedre forhold for pendlere. 

Ting at opleve fra din ungdomsbolig i Næstved

I Næstved er der massere ting at opleve og endnu flere på vej. Takket være Næstveds banebrydende kulturudspil Mærk Næstved, står udviklingen aldrig stille. Start studietiden med en tur til bymuseet og se hvordan din studiebolig er en del af Næstveds historie. Køl de varme sommerdage af med en tur i havnen eller tag cyklen til den fantastisk smukke Bjørnebæk strand.

Barn og fremtid i Næstved

Er børn en fast del af din fremtidsplanlægning eller er det noget som bare skal ske helt af sig selv? Uanset hvad skal du ikke være bekymret for at din ungdomsbolig i Næstved går hen og bliver for trang. I Næstved er der masser af aktiviteter rettet mod børn og unge med et fællesskab af engagerede frivillige. Du får også rig mulighed for at benytte skoler og andre pasningstilbud, for i Næstved kommune gælder pladsgarantien stadig. 

Kan du mærke stemningen i Næstved? Hvis du er klar til en studiebolig i Sydsjællands hovedstad, bryder vi velkommen til Næstved.

Hvad synes du om Næstved? Del din mening med andre her

Tak for din anmeldelse. Den bliver publiceret når vi har gennemlæst den.
★★★★
Af: B
Ok by tæt ved hav, og med gode togforbindelse
★★★★★
Af: Martin
Hi, I'm looking for a house in Næstved