Find lejeboliger i Randers SØ - Se alle vores lejeboliger her

Fandt 36 lejeboliger

Din BoligAgent blev oprettet

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis
2 Vær - Lejlighed - 61 m2
8960, Randers SØ
2-værelsesbolig i attraktiv ejendom
3.895 kr
2 Vær - Lejlighed - 65 m2
8960, Randers SØ
Fin 2-vær. syd for Gudenåen
3.520 kr
2 Vær - Lejlighed - 61 m2
8960, Randers SØ
2værelses lejlighed
3.895 kr
4 Vær - Lejlighed - 97 m2
8960, Randers SØ
4 værelses lejlighed i Randers SØ
6.609 kr
4 Vær - Lejlighed - 119 m2
8960, Randers SØ
4 værelses lejlighed i Randers SØ
9.590 kr
3 Vær - Lejlighed - 119 m2
8960, Randers SØ
3 værelses lejlighed i Randers SØ
9.590 kr
4 Vær - Lejlighed - 108 m2
8960, Randers SØ
4 værelses lejlighed i Randers SØ
9.293 kr
4 Vær - Lejlighed - 116 m2
8960, Randers SØ
4 værelses lejlighed i Randers SØ
9.973 kr
4 Vær - Lejlighed - 128 m2
8960, Randers SØ
4 værelses lejlighed i Randers SØ
10.950 kr
4 Vær - Hus - 108 m2
8960, Randers SØ
Nybygget lavenergivenligt rækkehus - ...
10.200 kr
5 Vær - Hus - 124 m2
8960, Randers SØ
Nybygget lavenergivenligt rækkehus - ...
11.600 kr
5 Vær - Hus - 128 m2
8960, Randers SØ
Nybygget lavenergivenligt rækkehus - ...
11.950 kr
3 Vær - Lejlighed - 77 m2
8960, Randers SØ
3 værelses lejlighed i Randers SØ
5.063 kr
3 Vær - Lejlighed - 77 m2
8960, Randers SØ
3 værelses lejlighed i Randers SØ
5.063 kr
2 Vær - Lejlighed - 50 m2
8960, Randers SØ
2 værelses lejlighed i Randers SØ
3.830 kr
3 Vær - Lejlighed - 116 m2
8960, Randers SØ
3 værelses lejlighed i Randers SØ
9.495 kr
2 Vær - Lejlighed - 47 m2
8960, Randers SØ
2 værelses lejlighed i Randers SØ
3.621 kr
2 Vær - Lejlighed - 70 m2
8960, Randers SØ
2 værelses lejlighed i Randers SØ
4.296 kr

Lejebolig i Randers

Søger du en lejebolig nord for Aarhus, er Randers et godt bud. Her er boligpriserne lavere og i Danmarks 6. største by, får du alt det en større by kan give dig samtidig med, at du får noget af det skønneste natur i Danmark. 

Og som om det ikke skulle være nok, får du også et stykke med Elvis. Læs med og se hvordan det hænger sammen. 

Familieliv med lejebolig i Randers

Har du fået job i området, så er Randers også et oplagt sted at slå sig ned for en længere periode. Der er mulighed for at starte i en mindre bolig, og finde noget større, hvis familien skulle vokse.

En lejebolig i Randers giver mange muligheder som familie. Der er masser af muligheder for at bo tæt ved vand og natur samtidig med, at du bor tæt ved byens bekvemmeligheder. Det kunne for eksempel være gode legepladser til ungerne og dejlige parker, hvor man kan slænge sig med madkurv og tæppe, mens børnene løber rundt og leger. Når der skal handles, kommer storcentret børnefamilierne til hjælp med et legerum, så familiens yngste er underholdt, mens der handles ind til aftensmad. Det er ren win win. 

Der er lige så gode pasningsmuligheder og skoler i Randers, også når ungerne bliver store. Der er flere ungdomsuddannelser, så der er noget for ethvert behov. 

Skal du studere i Randers? 

Hvis du skal studere i - eller i nærheden af - byen, er det en god ide med en lejebolig i Randers. I byen kan du blandt andet læse på VIA University College og på Dania Erhvervsakademi. 

Det er også muligt at læse i en af de andre større byer i nærheden, for med en god infrastruktur kommer du hurtigt med tog og bus fra for eksempel Aarhus eller Aalborg til og fra Randers. Og så går motorvejen naturligvis lige igennem, hvis du er i bil. 

Randers Fjord og Gudenåen

Randers ligger lige inden Gudenåen munder ud i Randers Fjord. Det giver en smuk og særpræget natur med masser af søer og spændende dyreliv. Gudenåen er Danmarks største vandvej, og strækker sig ca. 150 km fra Tørring og nordpå gennem blandt andet Silkeborg til Randers, hvor den munder ud i fjorden. 

Hvis du tager ud til Naturpark Randers Fjord finder du Kyst- og Fjordcentret, hvor der er mulighed for et stort udvalg af udendørsaktiviteter med blandt andet kano og robåd. Det hele foregår langs kysten i fjorden og Djurslands nordkyst. 

Ved bredden af Gudenåen inde i Randers by finder du Randers Naturcenter, hvor du kan få viden og vejledning til den natur, der omgiver dig i Randers. Du kan også finde Danmarksparken, som har et væld af smukke vilde blomster og en super god legeplads og endda en forhindingsbane til de eventyrlystne.  

Med en lejebolig i Randers har du adgang til al den natur, du lyster. 

Natur og kultur

Hvis du er mere til tropisk natur end nordisk dansk natur, skal du ikke lede længere. For i Randers findes en regnskov -- nemlig Randers Regnskov. En tropisk zoologisk have, hvor du kan møde tropiske dyr og planter, du ikke ser andre steder. 

Er du til spænding, kan du afprøve dig selv i Randers Klatrepark. Her skal du forcere klatrebaner oppe i trætoppene. Dette er ikke for sarte sjæle, men du bliver stærkere af det. Naturligvis er sikkerheden altid i top.  

Når du har en lejebolig i Randers, er der også mulighed for en rolig tur i Randers Dyrehave. Her er spændingen skiftet ud med hygge og gåture på jorden under trækronerne. 

Hvis du hellere vil udfordre din æstetiske sans, kan du besøge Randers Kunstmuseum, eller et af de andre spændende museer i byen. Her er noget for enhver smag. 

Også musik kan du finde i Randers, som er en "musikkommune", med mulighed for at få musikoplevelser i verdensklasse flere gange om året. Kombiner oplevelsen med et godt måltid på et af byens spisesteder, og der er lagt i ovnen til en god oplevelse. 

Elvis og Memphis Mansion

Jo, den er god nok. Elvis er kommet til Randers -- næsten. I det sydlige Randers ligger Memphis Mansion, et hus bygget så det ligner Elvis' hjem Graceland på en prik. Her kan du se udstillinger af Elvis klenodier og få meget at vide om manden selv, som du måske ikke vidste i forvejen. Du kan også spise som The King på stedets diner, som serverer burgere og andet godt, lige i Elvis' ånd. Velbekomme. 

Shopping og mad

Med en lejebolig i Randers kan der opstå et behov for shopping. Dette behov kan stilles ved at tage et smut ned i Danmarks ældste gågade Houmeden. Her finder du et utal af fine og spændende butikker af alle slags. Butikkerne ligger blandet med oprindelige huse fra byens ungdom, og hvis du bliver nysgerrig, og skal have strækket benene, så kan du gå på opdagelse i Randers midtby og opleve den gamle by med dens hyggelige og smukke gamle huse, gyder og gader. Nogle af dem er ikke så lette at finde. Tør du give det et skud? 

Om så du er flyttet til byen for at studere eller komme tættere på dit job eller noget helt tredje, så er der muligheder der masser af hyggelige caféer og rastauranter til enhver pengepung. Der er restauranter og barer til når der skal gøres lidt ekstra ud af hverdagen eller weekenden, og der findes masser af muligheder for både familier og studerende.

Lejebolig i Randers

Med en lejebolig i Randers er du sikker på at få et godt sted at bo. Naboen kan vi ikke garantere for, men vi kan godt love dig, at du får en på opleveren med natur og byliv for alle. Der er simpelthen noget at komme efter, og vi hos Kvikbolig.dk står klar til at hjælpe dig i din søgning efter den bedste bolig for dig og din familie, hvis du har sådan en. Vi har boliger af mange forskellige slags. Også en der passer til dig.

Hvad koster lejeboliger i Randers SØ?

Lejeboliger i Randers SØ koster mellem 3.060 kr og 10.995 kr.
Gennemsnitsprisen er 84 kr / måned per m².
Lejeboliger på 110 m² koster således 9.264 kr om måneden i gennemsnit i Randers SØ.

Hvor mange lejeboliger er der i Randers SØ?

Der er 14 lejeboliger til leje i Randers SØ.

Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Randers SØ i gennemsnit?

1 værelses lejeboliger i Randers SØ koster i gennemsnit 3.060 kr, og de er i gennemsnit 45 m²

Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Randers SØ i gennemsnit?

3 værelses lejeboliger i Randers SØ koster i gennemsnit 7.697 kr, og de er i gennemsnit 95 m²

Hvad synes du om Randers SØ? Del din mening med andre her

Tak for din anmeldelse. Den bliver publiceret når vi har gennemlæst den.
★★★★★
Af: tove
en by med ret billige boliger, men stadig tæt på vandet og regnskoven :-)