Find studieboliger i Aalborg SØ - Se alle vores studieboliger her

Fandt 32 studieboliger

Din BoligAgent blev oprettet

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis
1 Vær - Lejlighed - 39 m²
9210, Aalborg SØ
1 værelses lejlighed i Aalborg SØ
4.228 kr
Værelse
9210, Aalborg SØ
Værelse i Aalborg SØ
4.900 kr
2 Vær - Lejlighed - 49 m²
Aalborg
2 værelses lejlighed i Aalborg
4.900 kr
2 Vær - Lejlighed - 48 m²
9210, Aalborg SØ
Hyggelig 2-værelses lejlighed med alt...
4.495 kr
1 Vær - Lejlighed - 34 m²
9000, Aalborg
Studiebolig i Idrætsbyen
2.263 kr
2 Vær - Lejlighed - 50 m²
9000, Aalborg
2 værelses lejlighed i Aalborg
3.935 kr
Værelse - 17 m²
9000, Aalborg
Skønt værelse med eget bad/toilet
2.369 kr
1 Vær - Lejlighed - 40 m²
9000, Aalborg
Studiebolig i Idrætsbyen ledig nu
2.636 kr
1 Vær - Lejlighed - 42 m²
9000, Aalborg
1 værelses studiebolig i Idrætsbyen
3.548 kr
1 Vær - Lejlighed - 29 m²
9000, Aalborg
Skøn 1-værelses studiebolig i rolige ...
2.818 kr
1 Vær - Lejlighed - 46 m²
9220, Aalborg Øst
Lækker 1-værelses studiebolig nær AAU...
3.795 kr
2 Vær - Lejlighed - 58 m²
9000, Aalborg
Studiebolig med perfekt placering i A...
4.515 kr
2 Vær - Lejlighed - 50 m²
9220, Aalborg Øst
Stor 2-værelses studiebolig nær AAU C...
4.475 kr
2 Vær - Lejlighed - 58 m²
9000, Aalborg
Studiebolig med perfekt placering i A...
4.515 kr
2 Vær - Lejlighed - 58 m²
9000, Aalborg
Studiebolig med perfekt placering i A...
4.515 kr
Værelse - 33 m²
9000, Aalborg
1-værelses studiebolig
3.541 kr
1 Vær - Lejlighed - 49 m²
9220, Aalborg Øst
Velindrettet 1,5-værelses studiebolig...
3.774 kr
2 Vær - Lejlighed - 58 m²
9000, Aalborg
Studiebolig med perfekt placering i A...
4.506 kr

Kommet ind på studiet? Bliv studieklar med en studiebolig i Aalborg.

Er kommet ind på studiet og på jagt efter en ledig studiebolig i Aalborg? Først og fremmest tillykke med uddannelsen og, hvis du er tilflytter, velkommen til Aalborg. Om du allerede er indbygger, tilflytter, på vej fra en studiebolig er vi sikre på Aalborg bliver en skøn oplevelse. Aalborg er en kæmpe studieby med et summende byliv præget af en international stemning. Der sker altid noget, og uanset om din studiebolig skal være ved eternitten eller aalborg øst er du i centrum. Fremtiden er din, det samme er mulighederne -- Velkommen til Aalborg. 

Delebolig

Aalborg er en storby, men priserne er stadig bedre end de er i København. Er det din stil, kan du komme rigtig langt for pengene med en delebolig. Skal du starte studiet med en ven kan det betale sig at arbejde sammen. Med et større budget og fire øjne kommer i hurtigt forrest i jagten på den ledige studiebolig i Aalborg. Er du tilflytter er roomies og deleboligen en fantastisk måde at falde til og få venner for livet.

Attraktioner

Grønne områder, kunst og kultur, musik, shopping -- du finder det hele i Aalborg. Tag en pause fra studiestresset med en tur ned til Zoologisk Have. Gå en tur i byens gader hvor du bliver overvældet af den imponerende arkitektur. Brug den SU du har tilbage på en af de utallige caféer som fylder luften med duften af friskbrygget kaffe. Der sker altid noget nyt i Aalborg, som forandrer sig hver gang du træder ud af din studiebolig.

Natteliv:

Du er studerende -- Med 99% sandsynlighed kommer du til at være til i hvert fald en fest eller to. Højest sandsynligt flere endnu -- Din studiebolig er ny og skal lære Aalborg byliv at kende. Er der en bedre indflytterfest end at deltage i den legendariske, internationalt omtale Aalborg Pub Crawl. Herefter er det bare at gå på eventyr! Få en super cocktail i den fede energi på LouLou. Find din yndlingsrose på SMAGFØRST vinbar. Tag med studiekammeraterne til koncert på TRAIN. Vi kunne blive ved, for hvis der er én ting Aalborg ikke mangler, er det "Gå-i-byen-steder". 

Så det er en studiebolig i Aarlborg -- Men Aarlborg er stort og hvor skal du bo?

Aalborg er en pulserende by hvor fremgangen bliver tydeligere hvert år. Det et tag-selv-bord af udvikling hvor det kan være svært at vælge. Man kan selvfølgelig komme langt med en cykel, men det kan være rart at vælge det rigtige sted fra starten. Vi har samlet et par forslag for at give tilflytteren en ledetråd når der skal vælges lejebolig i Aalborg.

Eternitten -- Aalborgs nye og lækre studieboliger i Eternitten

Er du på jagt efter helt nye studieboliger i Aalborg er eternitten området for dig. Her er der blevet pustet liv i de gamle industribygninger og skabt et autentisk, spraglet område. Du kommer til at bo i et infrastrukturelt knudepunkt hvor busserne let får dig til stort set alle Aalborgs kvarterer. Perfekt til den studerende eller dig der vil være alle steder på en gang.  

Aalborg Øst -- Skal vi finde ledige studieboliger i Aalborg Øst?

Studiebolig i Odense C -- Byens centrum

Skal du på universitetet finder du nærmest ikke en mere perfekt placering til din studiebolig end Aalborg Øst. Det er uden sammenligning det største område i Aalborg med universitet som omdrejningspunkt. Med under 7 kilometer til centrum behøver du ikke at frygte at blive isoleret. Busserne kører konstant og med en cykel er du totalsikret. 

Aalborg Vestby -- Ung havnestemningen i Studieboligen på Aalborg Havnefront

Er du til rå stemning og solid streetfood er en studiebolig i Aalborg Havn den rigtige beslutning. Her finder du old-school stemning fra kvarterets lange håndværker arv. Alligevel har det tidligere industrikvarter gennemgået en forvandling der har gjort det til en oase i det travle byliv. Med god grund valfarter unge hertil, og med en af de ledige studieboliger kan du blive en del af udviklingen. 

Fremtid og børn

Planlægger du efter børn eller er det en mulighed der står åben? Måske kommer ungdomsboligen i Aalborg til at føles en smule klaustrofobisk. Bare rolig -- Aalborg har blik for børn og med mange tiltag bliver der lagt vægt på aktiviteter i børnehøjde. Ud over et overflødighedshorn af skoler og børnehaver, er der børneunderholdning til alle. Her er Zoologisk Have, VR-Centre, Maritimt oplevelsescenter og meget mere. Det er bare at træde ud. 

Er du solgt på en historisk Nordjysk by med stemning, stil og udvikling. Vi har en studiebolig parat, så er du klar til Aalborg.

Hvad synes du om Aalborg SØ? Del din mening med andre her

Tak for din anmeldelse. Den bliver publiceret når vi har gennemlæst den.
★★★★★
Af: Jakub
Smaller city, and it's definitely easier to find accommodation here, and a more relaxed atmosphere.
★★★★
Af: Maria
Har boet her i over 2 år, og har været glad for det
★★★★★
Af: Hadi
Jeg. Aldrig været i Ålborg, men jeg tinker mig at flytte my og min familier der