Find lejeboliger i Roskilde - Se alle vores lejeboliger her

Fandt 54 lejeboliger

Din BoligAgent blev oprettet

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis
3 Vær - Lejlighed - 83 m²
4000, Roskilde
3 værelses lejlighed i Roskilde
6.543 kr
2 Vær - Lejlighed - 83 m²
4000, Roskilde
2 værelses lejlighed i Roskilde
7.419 kr
1 Vær - Lejlighed
4000, Roskilde
1 værelses lejlighed i Roskilde
5.500 kr
Værelse - 13 m²
4000, Roskilde
13 m² værelse i Roskilde
3.000 kr
3 Vær - Lejlighed - 81 m²
4000, Roskilde
3-værelses lejlighed i Roskilde
12.500 kr
5 Vær - Lejlighed - 114 m²
4000, Roskilde
5 værelses lejlighed i Roskilde
12.471 kr
1 Vær - Lejlighed - 40 m²
4000, Roskilde
1 værelses lejlighed i Roskilde
4.762 kr
3 Vær - Hus - 73 m²
5800, Nyborg
3 værelses hus i Nyborg
7.450 kr
2 Vær - Lejlighed - 49 m²
4000, Roskilde
2 værelses lejlighed i Roskilde
7.987 kr
2 Vær - Lejlighed - 72 m²
Roskilde
2 værelses lejlighed i Roskilde
10.012 kr
2 Vær - Lejlighed - 90 m²
Roskilde
2 værelses lejlighed i Roskilde
9.000 kr
1 Vær - Lejlighed - 38 m²
5800, Nyborg
1 værelses lejlighed i Nyborg
3.600 kr
2 Vær - Lejlighed - 73 m²
4000, Roskilde
2 værelses lejlighed i Roskilde
7.249 kr
Værelse - 13 m²
4000, Roskilde
13 m² værelse i Roskilde
3.300 kr
4 Vær - Hus - 110 m²
4000, Roskilde
4 værelses hus i Roskilde
12.500 kr
3 Vær - Lejlighed - 90 m²
4000, Roskilde
3 værelses lejlighed i Roskilde
13.228 kr
1 Vær - Lejlighed - 50 m²
5800, Nyborg
1 værelses lejlighed i Nyborg
3.950 kr
3 Vær - Lejlighed - 82 m²
4000, Roskilde
3 værelses lejlighed i Roskilde
10.615 kr

Lejebolig i Roskilde

Søger du en lejebolig midt på Sjælland, er Roskilde et godt sted at starte. Danmarks 10. største by har gode trafikforbindelser til resten af Sjælland og videre vestpå mod Fyn og Jylland. Roskilde ligger kun ca. 30 km vest for København, og med toget tager det kun en lille halv time til Københavns Hovedbanegård. 

Vil du hellere lidt længere ud på landet, hvor du kan bo midt i den skønne midtsjællandske natur uden at komme for langt væk fra byens bekvemmeligheder, er Roskilde omegn et godt sted at lede efter en lejebolig. Også her er der gode busforbindelser ind til byen, og vejene fører alle sammen til Roskilde. 

Læs med og find ud af hvad du får, hvis du finder en lejebolig i Roskilde. 

Vikingernes by

Siden 1000-tallet har der boet mennesker i Roskilde. Byen var de gamle vikingers hovedsæde sammen med Lejre, som ligger lidt længere inde i landet. I Roskilde kunne vikingerne hurtigt få besked fra indsejlingen til Roskilde Fjord, hvis der var fjender på vej og give besked til kongen i Lejre. På Vikingeskibsmuseet, som ligger ved Roskilde lystbådhavn, kan du se de originale vrag fra fem vikingeskibe, som blev brugt som søspærring ved Skuldelev på det smalleste sted i fjorden. Hvis du har søben, skulle du give dig selv oplevelsen af at komme ud at sejle i et skib som vikingernes. 

Kultur og historie

Det var ikke kun vikingerne, der fandt byens placering fordelagtigt, det gjorde de også i middelalderen. Der blev bygget flere klostre og en stor kirke, som siden skulle blive Roskilde Domkirke. Domkirken er på UNESCOS Verdenensarvsliste, og den er absolut et besøg værd. Siden 1400-tallet er de danske konger og dronninger blevet begravet i kirken. Oplev for eksempel Dronning Margrethe d. I som hun ligger på sit gravmæle i kirken. 

Den middelalderlige by fornægter sig ikke i arkitekturen og i byplanen, men kan ses alle steder i midtbyen. På rådhustorvet ses for eksempel den gamle klosterkirke i vejbelægningen. 

Musik

Med en lejebolig i Roskilde kan du opleve meget mere end historie og kultur. Der er flere gode spillesteder, hvor du kan danse og lytte til fed musik. Er du mere til en hyggelig øl eller kop kaffe, kan du også sagtens finde det på en af byens mange stemningsfulde cafeér.  

Du kan også kombinere musik og kultur ved at tage på besøg på RAGNAROCK -- Museum for pop, rock og ungdomskultur. Her kan du blandt andet se fotos og genstande fra Roskilde Festivalen gennem årene. 

Roskilde Festival

Hvis du finder en lejebolig i Roskilde, kommer du ikke udenom Roskilde Festivalen. Det er Nordens største festival og med ca. 130.000 deltagere, går det ikke stille af sig i slutningen af juni, starten af juli. Festivalen bliver holdt på Dyrskuepladsen, som ligger syd for selve Roskilde by. Så det er måske værd at have in mente, når du leder efter en lejebolig i Roskilde. 

Uddannelse i Roskilde

Er du kommet ind på drømmestudiet eller planlægger du at søge ind i Roskilde? Du finder blandt andet Roskilde Universitet, bedre kendt som RUC. Universitetet ligger i bydelen Trekroner, som ligger i den vestlige del af kommunen. Der er fine tog- og busforbindelser til universitetsbyen, som blandt andet består af studieboliger og lejeboliger.  

University College Sjælland har også et campus i Roskilde, lige som DTU har et campus i Risø, lige nord for byen. Der er også mange andre muligheder for at læse i Roskilde, dette er blot et udvalg. Med en lejebolig i Roskilde har du adgang til det hele. 

Natur, skov og vand

Hvis du er på udkig efter noget at foretage dig i din fritid, er det ideelt med en lejebolig i Roskilde. Ud over de mange muligheder i byen, ligger Roskilde smukt placeret i noget af Danmarks fineste natur. Den nye nationalpark Skjoldungernes Land ligger i den nordlige del af kommunen og omfatter blandt andet en del af Roskilde Fjord. Her er der mulighed for at slappe af i naturen på cykel eller gåben, eller måske med en fiskestang eller en kikkert. Er du til lejrliv, er der også masser af muligheder for at overnatte i naturen i de offentlige shelters. 

Shopping i hjertet af byen

Måske er Roskilde en gammel by, men det er også en moderne by, men alt hvad hjertet kan begære af shoppemuligheder. Med en lejebolig i Roskilde har du adgang til den hyggeligste gågade med masser af lækre butikker. Hvis det regner, kan du også rykke indendørs i storcentret Ros Torv, som byder på både butikker, caféer og handlemuligheder. 

Hvis du er eventyrlysten, skal du gå på jagt efter den gamle købmandsbutik. Her kan du købe alskens sager, som var det i gamle dage. Alt fra kandis til snurretoppe til håndbundne børster. Butikken er et besøg værd, også med børn, som vil forundres over, hvordan det var i gamle dage. 

Lejebolig i Roskilde med børn

Har du børn, er det ikke nogen hindring for at finde en lejebolig i Roskilde. Der er alle muligheder for at have et godt familieliv med gode skoler og børneinstitutioner tæt på. I byen er der også flere store og flotte parker med klatretræer og plæner til boldspil. Vil I hellere på legeplads, er der også mange muligheder for det rundt om i byen. Byen har ligeså et stort udvalg af spændende fritidsaktiviteter til børnene.

Start din søgning på en lejebolig i Roskilde

Roskilde har det hele -- smuk natur med vand, skov og fredet natur, som er lige til at gå ud og bruge. Byen har også muligeheder for børn og voksne til at få tiden til at gå med historiske og kulturelle oplevelser. Og så har byen musik, så det batter og hyggelige, unikke og spændende butikker og caféer. Endelig har Roskilde en palet af gode uddannelses- og jobmuligheder, hvad enten du er til humaniora, samfundsvidenskab, sundhed eller naturvidenskab. 

Med en lejebolig i Roskilde er du sikret et skønt sted at bo og leve for dig selv og din familie i lang tid fremover. Hos Kvikbolig.dk finder du hurtigt og nemt det, du søger.

Hvad synes du om Roskilde? Del din mening med andre her

Tak for din anmeldelse. Den bliver publiceret når vi har gennemlæst den.
★★★★
Af: M.K
Kommer der kun når der er festival :-D