Find studieboliger i Roskilde - Se alle vores studieboliger her

Fandt 8 studieboliger

Din BoligAgent blev oprettet

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis
1 Vær - Hus - 30 m2
4000, Roskilde
1 værelses hus i Roskilde
3.470 kr
1 Vær - Værelse - 30 m2
4000, Roskilde
Værelse i Roskilde
4.683 kr
1 Vær - Lejlighed - 46 m2
4000, Roskilde
1 værelses lejlighed i Roskilde
5.000 kr
1 Vær - Lejlighed - 41 m2
4000, Roskilde
1 værelses lejlighed i Roskilde
4.261 kr
1 Vær - Hus - 30 m2
4000, Roskilde
1 værelses hus i Roskilde
4.500 kr
1 Vær - Hus - 30 m2
4000, Roskilde
1 værelses hus i Roskilde
3.400 kr
1 Vær - Hus - 30 m2
4000, Roskilde
1 værelses hus i Roskilde
5.000 kr
1 Vær - Værelse - 16 m2
4621, Gadstrup
16 m2 værelse i Gadstrup
5.000 kr

Solid start på studiet med en studiebolig i Roskilde

Er du kommet ind på drømmestudiet og nu på jagt efter en ledig studiebolig i Roskilde? Om du er ny i byen, eller allerede har en ungdomsbolig, så venter der dig en spændende studietid i Roskilde. Roskilde er en af Danmarks ældste byer, men muligvis byen med den mest ungdommelige stemning. Mangfoldigheden og ambitionerne blæser fra Roskilde Universitet ud på brostensgaderne der er trådt tynde af tusinder af festivalsgængere. 

Godt netværk og gode minder med en delebolig

Roskildes gode stemning og ravende udvikling skaber et studentervenligt miljø med priser man kan leve på. Er det din kop te, kan du hurtigt komme foran i køen og få større råderum med en delebolig. Ud over den større økonomiske fleksibilitet er deleboligen den helt rigtige måde at kickstarte det sociale liv. Større lejlighed, mere fleksibilitet og venner for livet. Hvad kunne være bedre?

En mangfoldig studiestemning og et aktivt studieliv

Roskilde er blandt Danmarks ti bedste studiebyer, og det er ikke så underligt når hver 4. borger er studerende. Langs gaderne finder du ikke alene RUC'ere, men murersvende, sygeplejersker og mange andre fra Professionshøjskolen Absalon. Med så mange uddannelser og studerende er det ikke overraskende, at der i Roskilde er et overflødighedshorn af studenterforeninger. De byder på events, fester og mange andre sociale aktiviteter, der tilbyder et pusterum i de lange læsetimer. 

Glade dage og rolige nætter i Roskilde

På studiet skal der være fest -- det kommer man ikke uden om. Derfor tilbyder uddannelserne masser af studiebarer hvor du kan få kolde drikkevarer og livemusik til studiepriser. I hjertet af Roskilde ligger der et par "gå-i-byen steder" til dig der craver en bytur. Der er Garbos Bar & Natklub, en blanding af natklub og high-class bar samt Gimle, et autentisk spillested, kulturhus og studenterhus. Her bliver der festet i weekenderne, alt imens en hverdagsaften som regel byder på nattesøvn og fred til all-nighter eksamenslæsning. Bliver det alligevel for stille en tirsdag aften, er der ikke langt fra din studiebolig i Roskilde ind til hovedstaden.

Gode transportmuligheder fra din ungdomsbolig i Roskilde

Roskilde er en by i en overskuelig størrelse hvor du let kommer frem med en cykel og et rejsekort. Samtidig ligger Roskilde i midten af Sjælland og er forbundet til resten af landet med motorveje og jernbaner. Der er nok at lave fra din ungdomsbolig i Roskilde og du kommer aldrig til at blive strandet af transportbegrænsninger.

Roskildefestival? Roskildefestival!

Du gættede det. Det er umuligt at fortælle om Roskilde uden at nævne den verdenskendte musikfestival. Du kender allerede til den og har muligvis deltaget en gang eller to (eller tre). Festivalen finder sted på Dyrskuepladsen som ligger et lille stykke udenfor selve byen. Du har rig mulighed for at deltage i den årlige festival og feste for et år på en uge. Er festivalen ikke din stil behøver du ikke at være bekymret for at din studiebolig i Roskilde bliver thrashet. Festivalen er langt nok ude til at du kan deltage hvis du ønsker eller blive hjemme i sikkerhed.  

Ting du skal se på din første studiemåned i Roskilde

Der er andre ting at lave end at tage til festival i Roskilde. Ud over vældet af foreninger, klubber og events er der masser af ting at opleve. Start dit studie med en byvandring langs de historiske gader og sug middelalderstemningen ind. Afslut byvandringen med et besøg til Domkirken der er en del af UNESCOs verdensarv. Tag på vikingemuseum og mærk historiens vingesus eller få en uforglemmelig oplevelse på Roskildes rockmuseum, RAGNAROCK. 

Børn og fremtid fra en studiebolig i Roskilde

Har du børn i tankerne eller er det noget der sker, når det sker? Bliver studieboligen eller ungdomsboligen lidt trang, kan du trygt se frem til en familiefremtid i Roskilde. Her finder du et udvalg af skoler, børnehaver og vuggestuer som du nemt kan få adgang til gennem pasningsgaranti. Du finder også et aktivt fritidsliv med alle slags børnetilbud på biblioteker, kulturpladser, naturoplevelser og meget mere. 

Er du klar til studielivet i en historisk by, rig på mangfoldig stemning? Så benyt vores boligsøgning og gør dig klar til en studiebolig i Roskilde.

Hvad synes du om Roskilde? Del din mening med andre her

Tak for din anmeldelse. Den bliver publiceret når vi har gennemlæst den.
★★★★
Af: M.K
Kommer der kun når der er festival :-D