Alle filtre

Filtrer din søgning

Ryd alt

Find lejeboliger i Taastrup Se alle vores lejeboliger her

 - 

101 i alt

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis

Lejebolig i Taastrup

Hvis du gerne vil bo tæt på København, men ikke helt inde i storbyen, så er Taastrup et oplagt valg. Med en lejebolig i Taastrup får du mange muligheder. I Taastrup har de blandt andet et rigt kulturliv, som du kan deltage i. Der bliver blandt andet afholdt mange spændende events i Taastrup by. 

Taastrup bymidte

Der sker rigtig meget i Taastrup, som du kan være en del af. Du kan f.eks. gå rundt i gågaderne og kigge på alle de forskellige butikker, der er i Taastrup. Du kan købe alt det, du har brug for. Lige fra pænt tøj til god vin. Der er altid en hyggelig stemning i gaderne i Taastrup. Gaderne rummer også mange gode spisesteder som cafeer og restauranter, hvor du kan nyde et godt måltid efter en lang dag. Er du i festhumør kan du få en øl på værtshusene eller en drink på en af de mange caféer. Der bliver arrangeret sjove event så som byfester i Taastrup, som du kan dele med dine venner eller familie. 

Uddannelsesmuligheder i Taastrup

I Taastrup har du mulighed for at tage forskellige uddannelser. Du finder f.eks. den 3-årige STU- uddannelse, som er en særligt tilrettelagt uddannelse. I Taastrup finder du desuden også et privat gymnasium. Ikke langt fra Taastrup, nemlig Høje Taastrup, har du muligheder for at en gymnasial uddannelse på Høje-Taastrup gymnasium. Her kan du både tage STX og HF. 

Der er heller ikke langt til København, hvis du vil tage en videregående uddannelse her. Du kan altså sagtens få en lejebolig i Taastrup og pendle til København, hvis du vil studere der. Ellers tilbyder byerne omkring Taastrup også forskellige uddannelsesmuligheder. 

Copenhagen Air Experience i Taastrup

Der er meget at opleve, hvis du har en lejebolig i Taastrup. En uforglemmelig oplevelse for de modige finder du i Copehagen Air Experience. Det er et sted, hvor du kan prøve sporten Indoor Skydiving. Det simulerer et frit fald ligesom det, som faldsskærmsspringere oplever, når de kaster sig ud i luften. Dette bliver muligt med Copenhagen Air Experiences vindtunnel, som består af et tårn på hele 13 meter. I dette tårn er der et flyvekammer, hvor du kan flyve i 10 meters højde. Fem store propeller hjælper dig med at flyve. Du får en følelse af vægtløshed, der i den grad er værd at prøve og svær at glemme.

Oplevelser i Taastrup

I Taastrup kan du også tage på museum. Besøg f.eks. Kroppedal Museum, hvor du kan opleve særudstillinger og lokalhistoriske arkiver. Der arrangeres af og til aktiviteter og events som alle i familien kan deltage i. Høje-Taastrup har også en lokalhistorisk forening og en skakforening, hvis det er noget, man interesserer sig for. 

I Høje-Taastrup kommune finder du også Opera Hedeland, der danner ramme om forskellige forestillinger.

Natur i Taastrup 

I Taastrup er der rig mulighed for at nyde naturen. Besøg f.eks. Hedeland, som er en rigtig fin naturoplevelse. Her kan du vandre, løbe eller cykle, mens du nyder de flotte omgivelser. I Høje-Taastrup er der også mange parker, som du kan nyde. F.eks. Hakkemosen eller Røjlegrøften naturpark. Tag familien med på tur til Røjlegrøften, hvor der er oplevelser for enhver smag. Der er søer og et kuperet landskab med et rigt dyre- og planteliv. Der er også mulighed for at se råvildt, der holder til i parken. 

Lejebolig i Taastrup

Hvis du vælger at finde en lejebolig i Taastrup, så kommer du i hvert fald til at bo i en by, hvor der er masser at tage sig til. Og skal du til storbyen, så er det nemt at komme dertil, hvis du f.eks. skal arbejde eller studere der.

FAQ

Hvad koster lejeboliger i Taastrup?
Lejeboliger i Taastrup koster mellem 4.000 kr og 18.000 kr.
Gennemsnitsprisen er 144 kr / måned per m².
Lejeboliger på 81 m² koster således 11.703 kr om måneden i gennemsnit i Taastrup.
Hvor mange lejeboliger er der i Taastrup?
Der er 108 lejeboliger til leje i Taastrup.
Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Taastrup i gennemsnit?
1 værelses lejeboliger i Taastrup koster i gennemsnit 7.250 kr, og de er i gennemsnit 40 m²
Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Taastrup i gennemsnit?
2 værelses lejeboliger i Taastrup koster i gennemsnit 10.527 kr, og de er i gennemsnit 69 m²
Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Taastrup i gennemsnit?
3 værelses lejeboliger i Taastrup koster i gennemsnit 12.088 kr, og de er i gennemsnit 84 m²

Hvad synes du om Taastrup? Del din mening med andre her

Bedømmelse
Ingen anmeldelser endnu