Find lejeboliger i Vejle

Fandt 190 lejeboliger

BoligAgent for denne søgning.
Modtag gratis besked om nye boliger der matcher denne søgning.
vær.
Min
m 2
Min
kr
Max
4 Vær. - Lejlighed - 105 m2
7100, Vejle
4 værelses lejlighed i Vejle
5.367 kr
3 Vær. - Lejlighed - 70 m2
7100, Vejle
3 værelses lejlighed i Vejle
4.750 kr
2 Vær. - Lejlighed - 83 m2
7100, Vejle
2 værelses lejlighed i Vejle
6.503 kr
2 Vær. - Lejlighed - 68 m2
7100, Vejle
2 værelses lejlighed i Vejle
7.795 kr
3 Vær. - Lejlighed - 70 m2
7100, Vejle
3 værelses lejlighed i Vejle
5.000 kr
3 Vær. - Lejlighed - 101 m2
7100, Vejle
Stor 3 værelses i renoveret ejendom
7.500 kr
2 Vær. - Lejlighed - 64 m2
7100, Vejle
2 værelses lejlighed i Vejle
4.186 kr
3 Vær. - Lejlighed - 106 m2
7100, Vejle
3 værelses lejlighed i Vejle
8.400 kr
2 Vær. - Lejlighed - 54 m2
7100, Vejle
2 værelses lejlighed
5.100 kr
1 Vær. - Lejlighed - 42 m2
7100, Vejle
1 værelses lejlighed i Vejle
4.299 kr
4 Vær. - Lejlighed - 110 m2
7100, Vejle
4 værelses lejlighed i Vejle
7.654 kr
2 Vær. - Lejlighed - 40 m2
7100, Vejle
Dejlig 2 værelses lejlighed centralt ...
4.543 kr
4 Vær. - Lejlighed - 144 m2
7100, Vejle
Liebhaveri på gågaden
11.500 kr
1 Vær. - Lejlighed - 115 m2
7100, Vejle
1 værelses lejlighed i Vejle
9.995 kr
5 Vær. - Hus - 120 m2
7100, Vejle
5 værelses hus i Vejle
10.500 kr
3 Vær. - Lejlighed - 93 m2
7100, Vejle
3 værelses lejlighed i Vejle
8.925 kr
3 Vær. - Lejlighed - 93 m2
7100, Vejle
3 værelses lejlighed i Vejle
8.926 kr
3 Vær. - Lejlighed - 115 m2
7100, Vejle
4-værelses strøglejlighed i Vejle
7.315 kr

Lejebolig i Vejle

Med en lejebolig i Vejle er du sikret en bolig lige midt i naturen og med det hyggeligste og festligste byliv lige om hjørnet. Vejle ligger lige ved mortorvejen og på jernbanens hovedspor i syd og nordgående retning. 

Læs med og find ud af hvad Vejle kan tilbyde dig, hvis du finder en lejebolig her. 

Midt i naturen

Vejle ligger naturskønt for alle pengene. Det ses tydeligt, hvad enten du kommer til byen i bil eller tog. Vejle Fjord skærer sig ind i Jylland og med sine skovklædte kyster giver den Vejleegnen et helt eventyragtigt præg. Hvis du har kørt over Vejlefjordbroen fra sydbyen til nordbyen, kan du ikke undgå at have bemærket hvor smukt, der er i Vejle. 

Vejle omgives på alle sider af natur af forskellig slags. Både nord og syd for byen ligger der store smukke bøgeskove. Nørreskoven mod nord, hvor du blandt andet finder en stor naturlegeplads, hvor både børn og voksne kan boltre sig. Mod syd finder du Sønderskoven. Her kan du finde Vejle Bike Park, hvor du kan give den gas på din cykel hen over ramper og spring. Husk hjelmen! 

Mod vest mødes du af fjorden i al dens pragt, og tager du vest på finder du Grejsdalen og Vejle Ådal, hvor du finder den skønneste og mest vidunderlige natur. Hvis du er til vandring, bør du unde dig selv en tur på Grejsdalsstien, som løber fra Vejle til Jelling. Den følger Grejs Å og Vejle Å, og tager dig gennem det skønne kuperede landskab. Der er fine overnatningsmuligheder undervejs.  

Midt i kulturen

Hvis du når til Jelling, enten på din vandretur eller med udgangspunkt i din lejebolig i Vejle, ender du ved Danmarks dåbsattest Jellingestenene og --højene. Her finder du også museet Kongernes Jelling, som fortæller om Danmarks første konge. 

Vejle selv har dog også meget forskellig kultur at byde på. Blandt andet Vejlemuseerne, som har flere forskellige filliater i byen. Der er blandt andet et kunstmuseum og et kulturhistorisk museum. Hvis du er mere til moderne kultur, bør du tage forbi Økolariet, som viser, hvordan vores natur og miljø hænger sammen med menneskets gøren og laden. Der bliver også givet et bud på, hvordan fremtidens miljø kommer til at være, og hvordan vi kan hjælpe det på vej. 

Hvis du nogensinde er kørt over Vejlefjordbroen, har du udentvivl set Bølgen og Fjordenhus. De to ikoniske bygninger på Vejle havnefront. Begge huse, kan du se tæt på, hvis du vælger en lejebolig i Vejle - og Kvikbolig.dk hjælper dig gerne med at finde den perfekte bolig. 

Vand, vand, vand

Vejle ligger i bunden af Vejle Fjord. Her er der mulighed for at lave alskens vandsport og aktiviteter forskellige steder langs vandet. Mange steder er der børnevenlige strande, hvor ungerne kan pjaske i vandet. Ved Vejle lystbådhavn og Marina finder du blandt mange andre lækre faciliteter en sjov vandlegeplads, hvor børnene kan lege med vandpumper og meget andet sjovt. 

Hvis du har mod på det, kan du også tage en sejltur ud på fjorden. Enten i sejl- eller motorbåd eller i havkajak. Du kan sejle rundt langs kysten og opleve den overjordiske skønhed langs fjordens skovklædte kyster, som strækker sig opad fra vandspejlet. 

Uddannelse

Hvis du er under uddannelse, er der et væld af muligheder med en lejebolig i Vejle. For eksempel har University College Lillebælt en afdeling i Vejle. Den ligger lige ved siden af DGI-huset, hvor du finder en svømmehal og mange andre muligheder for at træne både alene og på hold sammen med andre. 

På Campus Vejle finder du Syddansk Erhvervsskole, og du har også mulighed for at læse idræt på Vejle Idrætshøjskole. 

Fordi Vejle har mange studerende, kan du også være sikker på at finde et fedt byliv i Vejles hyggelige gader. Der er flere barer og klubber, hvor du kan feste med dine venner -- og måske få nye bekendtskaber. 

Shopping

Med en lejebolig i Vejle får du helt sikker brug for at shoppe ting til din lejlighed. Så er det heldigt, at Vejle har en super hyggelig og velassorteret gågade, som går fra shoppingcentret Bryggen i den ene ende til Latinerkvarteret langs Vejle Å i den anden. Det er autentisk og stemningsfuld, og du er næsten helt sikker på at finde det, du skal bruge. 

Hvis du bliver sulten undervejs, kan du altid holde spisepause på en af Vejles hyggelige spisesteder. Du finder både caféer og restauranter, som kan servere dig en kop kaffe og noget at spise. Er du mere til is, kan du også uden problemer finde et godt issted i Vejles hyggelige gader. 

Trafikalt knudepunkt

Vejle ligger i den nordlige spids af Trekantsområdet. Det betyder, at der er gode forbindelsesmuligheder både per tog og bil. Er du med tog, kan du fange både hovedbanen nord-syd og lokalbanen ind i landet fra Vejle. Hvis du skal længere end som så, er der ikke langt til Billund lufthavn, hvor du kan fange fly ud til store dele af verden. I Billund finder du også Legoland og Lallandia, hvis turen går knap så langt, men stadig skal indeholde vand og leg. 

I bil er du hurtigt i enten Fredericia, Horsens eller Aarhus, og med de nye motorveje, der bliver anlagt, går turen som en leg. 

En lejebolig i Vejle

Med en lejebolig i Vejle, er du næsten sikret en bolig med god udsigt i en by med mange muligheder. Det er en by tæt på naturen i rolige omgivelser, men som samtidigt gør det let at pendle eller rejse til resten af landet. Hvis du har starte uddannelse i eller omkring Vejle, og er på udkig efter en bolig, hvis du har fået drømmejobbet eller bare gerne vil bo et sted med mere ro, så er Vejle et oplagt valg.

Hos Kvikbolig.dk hjælper vi dig med at finde en lejebolig, du bliver glad for. Om så du kun er dig selv eller har børn og partner med, så kan vi uden tvivl hjælpe dig med at finde den ideelle lejebolig i Vejle til dig.

Hvad koster lejeboliger i Vejle?

Lejeboliger i Vejle koster mellem 2.580 kr og 34.950 kr.
Gennemsnitsprisen er 92 kr / måned per m².
Lejeboliger på 90 m² koster således 8.274 kr om måneden i gennemsnit i Vejle.

Hvor mange lejeboliger er der i Vejle?

Der er 192 lejeboliger til leje i Vejle.

Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Vejle i gennemsnit?

1 værelses lejeboliger i Vejle koster i gennemsnit 5.894 kr, og de er i gennemsnit 61 m²

Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Vejle i gennemsnit?

2 værelses lejeboliger i Vejle koster i gennemsnit 6.169 kr, og de er i gennemsnit 70 m²

Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Vejle i gennemsnit?

3 værelses lejeboliger i Vejle koster i gennemsnit 8.176 kr, og de er i gennemsnit 94 m²

Hvad synes du om Vejle? Del din mening med andre her

Tak for din anmeldelse. Den bliver publiceret når vi har gennemlæst den.
BoligAgent for denne søgning.
Modtag gratis besked om nye boliger der matcher denne søgning.