Find studieboliger i Vejle - Se alle vores studieboliger her

Fandt 12 studieboliger

Din BoligAgent blev oprettet

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis
2 Vær - Lejlighed - 43 m2
7100, Vejle
2-værelses midt i Vejle!
4.976 kr
1 Vær - Lejlighed - 33 m2
7100, Vejle
Nybygget lejlighed i Vejle C
4.295 kr
1 Vær - Lejlighed - 30 m2
7100, Vejle
1 værelses lejlighed i Vejle
4.500 kr
1 Vær - Værelse - 30 m2
7100, Vejle
Værelse i Vejle
4.300 kr
1 Vær - Værelse - 18 m2
7100, Vejle
18 m2 værelse i Vejle
3.500 kr
1 Vær - Lejlighed - 31 m2
7100, Vejle
1 værelses lejlighed i Vejle
2.826 kr
2 Vær - Lejlighed - 46 m2
7100, Vejle
2 værelses lejlighed i Vejle
4.227 kr
1 Vær - Lejlighed - 33 m2
7100, Vejle
Flot 1 vær. lejlighed i centrum
4.295 kr
1 Vær - Lejlighed - 46 m2
7100, Vejle
1 værelses lejlighed i Vejle
3.567 kr
2 Vær - Lejlighed - 37 m2
7100, Vejle
2 værelses lejlighed i Vejle
3.444 kr
1 Vær - Lejlighed - 46 m2
7100, Vejle
Vejle - Studie/Pendler lejligh Mølholm
3.500 kr
1 Vær - Værelse - 50 m2
7100, Vejle
Centralt beliggende værelse udlejes
4.173 kr

Studiebolig i Vejle -- Danmarks 5. bedste studieby

Skal du bruge en studiebolig til drømmestudiet i Vejle? Fantastisk valg! Vejle blev i 2021 kåret til Danmarks 5. bedste studieby og er fuld af gode grunde til at bosætte sig i. Hvad end du er indbygger, på vej fra ungdomsbolig til studiebolig eller ny-tilflytter, er Vejle en by med muligheder. Du bliver en del af et ungt, pulserende byliv, hvor priserne er gode og rammerne trygge. Den arbejdsomme, ambitiøse iværksætterånd og de mange IT-firmaer har givet Vejle kaldenavnet "Danmarks Silicon Valley". Med en californisk innovationsånd og dansk hygge er det ikke underligt at Vejle scorer højt. Velkommen!

Skal din studiebolig i Vejle være en delebolig?

Vejle er en by, hvor fremgangen, ambitionen og udviklingen spiller sammen med studieboliger og leveomkostninger til studentervenlige priser. Priserne i Vejle er faktisk så solide at det er lige før man overvejer noget større end en studiebolig. På trods af det kan en delebolig være en fantastisk oplevelse og start på studielivet, især for tilflyttere. Ud over den større økonomiske fleksibilitet, får du fællesskab, et socialt netværk og venner for livet. 

By, natur og shopping. Vejle har i pose og sæk

Vejle har det hele. Den aktive handelsby med gode shopping-muligheder er omkranset af de skønne naturomgivelser og Vejle fjord. Byens kerne består af Torvegade og Søndergade, der i hundrede år har været byens pulserende arterier. Her finder du lokale forretninger, niche- og specialbutikker samt de store internationale kæder du kender og elsker.  

Nattelivet i Vejle, set fra din ungdomsbolig

Når der skal festes ovenpå eksamenerne (eller bare fordi) har Vejle din ryg -- bogstaveligt talt. Danmarks største diskotekskæde begyndte i Vejle og sidenhen har de fortsat traditionen. Udover din lokale studiebar byder Vejle på barer, pubber og natklubber -- alt sammen i kort afstand fra hinanden.  Her kan du trygt feste natten ud, fordi Vejle, ifølge Studentum, er Danmarks 4. tryggeste by. 

God transport fra din studiebolig i Vejle

Vejle ligger i midten af Danmark. Du er omgivet af motorveje, busser og togforbindelser som sikrer dig gode transportmuligheder når du skal rundt fra din studiebolig. Samtidig er byen i perfekt cykelstørrelse til dig der foretrækker rugbrødsmotoren. Måske skal din studiebolig ligefrem ligge lidt udenfor centrum? Flere vælger at få deres studiebolig i Jelling, eller et af de mange naturskønne områder der favner Vejle. 

Skal det være en studiebolig i Vejle Centrum?

Fra Vejle centrum er du i midten af det hele og kommer let fra din studiebolig til Campus. Udover kæder og lokalbutikker kan du handle i en af byens mest ikoniske bygninger: Shoppingcenter Bryggen. Tag en pause fra læsningen eller fejr din aflevering med en hyggelig tur til midtpunktet og drik kaffe under de farvestrålende paraplyer. 

Steder du skal nå at se på dit studieliv i Vejle

Er du typen der bare springer ud ad døren eller skal du liiiiige have en indfasningsperiode, er Vejle rig på oplevelser. Tag en slentretur i Dyrehaven langs de hyggelige vandrestier og læs med hjortene en skærsommerdag. Find en billet til Vejle Kunstmuseum og oplev dansk malerkunst fra klassisk modernisme til nutidens surrealistiske strømninger. Eller tag på stranden en skøn sommersøndag og glem eksamenslæsning og fremtiden for en stund. Lige meget hvad, kommer du ikke til at sidde indenfor i dine studiebolig i Vejle. 

Fremtid og børn i Vejle

Er børn en del af dine planer eller er det en mulighed du bare er helt ok med? Vejle er et skønt sted at få børn, så du behøver ikke frygte at ungdomsboligen bliver for trang. Du kommer til at finde et væld af skoler, børnehaver og pasningsmuligheder -- for i Vejle er der pasningsgaranti. Herudover har du rig adgang til de skønne naturområder, Zoologisk Have, for ikke at nævne Legoland som ligger faretruende tæt på. 

Er du solgt på trygge rammer, god stemning og en studietid du vil huske? Vi har en studiebolig parat, Vejle mangler kun dig. Velkommen til Vejle -- knæk og bræk med studiet.

Hvad koster studieboliger i Vejle?

Studieboliger i Vejle koster mellem 2.247 kr og 4.890 kr.
Gennemsnitsprisen er 103 kr / måned per m².
Studieboliger på 40 m² koster således 4.100 kr om måneden i gennemsnit i Vejle.

Hvor mange studieboliger er der i Vejle?

Der er 14 studieboliger til leje i Vejle.

Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Vejle i gennemsnit?

1 værelses lejeboliger i Vejle koster i gennemsnit 3.605 kr, og de er i gennemsnit 38 m²

Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Vejle i gennemsnit?

2 værelses lejeboliger i Vejle koster i gennemsnit 4.099 kr, og de er i gennemsnit 41 m²

Hvad synes du om Vejle? Del din mening med andre her

Tak for din anmeldelse. Den bliver publiceret når vi har gennemlæst den.
★★★★
Af: ba
Fin by, men vil gerne flytte til Århus
★★★★
Af: Helle
Jeg kan godt li min by :-)