Find studieboliger i Taastrup - Se alle vores studieboliger her

Fandt 2 studieboliger

Din BoligAgent blev oprettet

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis
1 Vær - Værelse - 30 m2
2630, Taastrup
Værelse i Taastrup
2.630 kr
1 Vær - Hus - 30 m2
2630, Taastrup
1 værelses hus i Taastrup
5.000 kr

En studiebolig i Taastrup er til dig der vil det hele

Kom du ind på drømmestudiet og mangler bare den perfekte studiebolig i Taastrup? Stort tillykke og velkommen til Taastrup -- En moderne kommune med mangfoldighed og muligheder inden for erhverv, uddannelse, fritids- og kulturliv.  Din studiebolig i Taastrup kommer til at være dér hvor hovedstaden og resten af landet mødes. Her får du let adgang til det bedste fra bylivet og landlivet. Her venter fantastiske naturområder, levende kultur, pulserende gader og en inkluderende lokalstemning. Sidst, men ikke mindst, er der i Høje-Taastrup kommune et stort fokus på at sikre et sundt miljø for både denne og kommende generationer med en ansvarlig klimapolitik og vilje til at gennemføre den. 

Studieboliger i Taastrup er oplagte som bofællesskaber

Taastrup er grænselandet mellem København og resten af Danmark -- og det kan mærkes på priserne. Her kommer du hurtigt længere for pengene end du ville have gjort i København. Savner du lidt større omgivelser og økonomisk råderum kan du med fordel overveje at opgradere til et bofællesskab. Med en delebolig eller lignende konstellation kommer man hurtigt endnu længere for pengene. Det er tillige en fantastisk måde at kickstarte sit sociale netværk på og lære byen at kende. Bedre økonomi, større bolig og venner for livet? Bliver din studiebolig i Taastrup til en delebolig er du godt på vej.

Tag fra din studiebolig til Taastrup Bymidte

Midt i Taastrup finder du Taastrup bymidte, byens pulserende hjerte og, hvis de selv skal sige det, Danmarks flotteste handelsgade. Her finder du alt du skal bruge; kulinariske oplevelser, mode, vin og velvære. Når dagen går på hæld og mørket falder på tændes de livlige restauranter som stjerner i nattehimlen. Skal det være kebab eller et storstilet festmåltid med det hele finder du det i Taastrup ByMidte. ByMidten er også et knudepunkt for festlige arrangementer og events året rundt. Hver fredag er der torvedag hvor der sælges lokale råvarer, smykker og mange andre gode ting til gode priser. Det er her den årlige byfest foregår og hvor julestemningen starter når juletræet tændes. Savner du et afbræk fra de lange studienætter finder du ogs¨rig mulighed for fest, kolde drinks og god stemning når gå-i-byen-stederne åbner dørene i weekenden. Her møder du altid nogen du kender i et natteliv der kombinerer det bedste fra provinsen og storbyen. 

Kultur og fritid med en studiebolig i Taastrup.

Studietid er læsetid, men nogle gange skal der også være tid til pauser og oplevelser. Du kan være sikker på at få rigeligt at begge fra din ungdomsbolig i Taastrup.  De mange skønne naturområder har plads til reflektion og motion langs vandreruter og cykelstier.  I de mange idrætsanlæg er der mulighed for nærmest enhver sportsgren, fra babysvømning til elitesport. Savner du kultur og teater finder du aktiviteter for alle aldre på bibliotekerne og kultur- og musikhusene. Endelig er der en ordentlig omgang årlige kulturevents med Kul'tour-ugen som frontløber.

Børn og fremtid fra din ungdomsbolig i Taastrup

Skal din studietid have plads til børn? Er det måske noget du ligefrem planlægger efter eller er det noget der bare sker når det sker? Uanset hvad behøver du ikke frygte for at din studiebolig i Taastrup kommer til at føles for trang. Taastrup sætter en ære i at børnefamilier får et godt liv i kommunen. Det sikrer de med nem adgang til job, skole, pasning, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder. Du finder et stort udvalg af vuggestuer og andre pasningsmuligheder som du er sikret adgang til gennem kommunens pasningsgaranti for de yngste

Er du typen der bare vil have det hele? Land, by, lokalt og tæt på hovedstaden? Så skal det være en studiebolig i Taastrup! Vi byder velkommen til byen og ønsker held og lykke med studiet.

Hvad synes du om Taastrup? Del din mening med andre her

Tak for din anmeldelse. Den bliver publiceret når vi har gennemlæst den.