Alle filtre

Filtrer din søgning

Ryd alt

Find lejeboliger i Valby Se alle vores lejeboliger her

 - 

171 i alt

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis

Lejebolig i Valby

Hvis du gerne vil bo tæt på det centrale København, mens du på samme tid gerne vil have en hverdag i fredelige omgivelser, er Valby er godt sted at lede. Du har rig mulighed for at finde en lækker lejebolig i Valby, hvor du får mere valuta for pengene, end du gør inde i det centrale København, mens du stadig kun er ca. 20 min fra Rådhuspladsen med offentlig transport eller 15-20 minutter på din cykel.

Rig mulighed for kulturelle oplevelser i Valby

Valby er en københavnsk bydel, som i disse år undergår en massiv forandring, når det kommer til kulturliv. Det kommer bl.a. til udtryk i en række nye og hyggelige caféer, der gør gadebilledet livligt, og som byder på spændende kulinariske oplevelser, når du er tørstig eller lækkersulten.

Valby er også hjemsted for Nordisk Film, og derfor har de hyggelige gader i Valby været med i mange af de gamle danske film, som har rullet over skærmen under Nordisk Films lange historie. Hvis filmhistorien har interesse, tilbyder filmstudiet desuden guidede ture, hvor du kan komme med rundt og opleve, hvordan de historiske danske film er blevet til.

Tæt på natur i Valby Parken

Med en lejebolig i Valby er du altid tæt på den smukke Valbyparken. Parken er den andenstørste i hele København, og du har her rig mulighed for at gå på opdagelse i det grønne, når du har brug for at slippe ud af din lejebolig, eller når du gerne vil væk fra byens jag.

I Valbyparken finder du en stor og sjov naturlegeplads til de mindste, mens de voksne også har masser af muligheder for at have det sjovt under en af de mange koncerter, som afholdes i parken om sommeren.

Hvis du interesserer dig for botanik, eller hvis du bare holder af flotte planter, byder Valbyparken også på hele 17 temahaver, som du kan gå på opdagelse i.

Find din legebolig i Valby i dag

Hos Kvikbolig.dk står vi klar til at hjælpe dig, der gerne vil bo i den smukke københavnske bydel Valby. I Valby er du altid tæt på Københavns mange muligheder, når det kommer til både musik, uddannelse, jobs og meget andet.

Alt dette får du til gode priser i Valby, og med hyggelige boligområder som eksempelvis Akacieparken, Brombærparken og Solbærparken har du rig mulighed for at finde et nyt hjem, som vil leve op til alle dine krav.

FAQ

Hvad koster lejeboliger i Valby?
Lejeboliger i Valby koster mellem 2.500 kr og 24.000 kr.
Gennemsnitsprisen er 200 kr / måned per m².
Lejeboliger på 47 m² koster således 9.331 kr om måneden i gennemsnit i Valby.
Hvor mange lejeboliger er der i Valby?
Der er 130 lejeboliger til leje i Valby.
Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Valby i gennemsnit?
1 værelses lejeboliger i Valby koster i gennemsnit 6.835 kr, og de er i gennemsnit 28 m²
Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Valby i gennemsnit?
2 værelses lejeboliger i Valby koster i gennemsnit 12.458 kr, og de er i gennemsnit 63 m²
Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Valby i gennemsnit?
3 værelses lejeboliger i Valby koster i gennemsnit 14.290 kr, og de er i gennemsnit 91 m²

Hvad synes du om Valby? Del din mening med andre her

Bedømmelse
Ingen anmeldelser endnu