Alle filtre

Filtrer din søgning

Ryd alt

Find lejeboliger på Amager Se alle vores lejeboliger her

 - 

1051 i alt

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis

Lejebolig på Amager

Amager er en ø, der er placeret øst for København, og som i disse år er i rivende udvikling. Her finder du moderne boligbyggerier med arkitektur i verdensklasse, mens du også finder mere traditionelle boligområder med hyggelig gamle bygninger og små gader med en helt speciel atmosfære.

Ved at vælge en lejebolig på Amager kommer du til at være tæt på både natur og Købehavns pulserende liv og de mange muligheder, der findes i hovedstaden, når det kommer til uddannelse, kultur og meget andet. Men Amager har også meget at byde på i sig selv, og du vil derfor ikke kommer til at kede dig, når du bevæger dig gennem Amagers hyggelige gader.

En charmerende bydel med mange muligheder

Amagers udvikling gennem de seneste år har betydet, at øen ikke længere betragtes som en udkant i København men snarere som en levende og charmerende del af hovedstaden. Med en lejebolig på Amager er du derfor altid tæt på hyggelige caféer og restauranter, mens den populære Amager Strandpark også altid byder på et væld af forskellige kulturelle muligheder.

Dertil har du alle Københavns muligheder inden for rækkevidde, da du kan komme fra Amager til Rådhuspladsen på cirka en halv time med offentlig transport.

Tæt på naturen på Amager Fælled

Amager er unik, fordi du har storbyen på den ene side og den vilde natur på den anden. På den vestlige del af øen af du rig adgang til strand, og du kan vælge at køle kroppen ned i intet mindre end 5 havnebassiner. På Amager finder du også ægte kystområder med rolige sandstrande, så du altid har muligheden for at komme væk fra byen og slappe af til lyden af bølgernes mediterende ro.

Du kan også slippe væk fra hverdagens stres og jag ved at gå en tur ned på Amager Fælled, hvor du finder vild natur og et aktivt dyreliv året rundt, hvilket er helt unikt så tæt på København.

Find din lejebolig på Amager i dag

Du kan finde en lejebolig på Amager til alle behov, for lige meget om du er til moderne New Yorker-lejligheder, hyggelige villakvarterer eller historiske boligbyggerier, har Amager noget for dig.

Alt dette kan vi hjælpe dig med at navigere rundt i her hos Kvikbolig, hvor vi står klar til at hjælpe dig, der gerne vil være tæt på både natur og storbylivet i den helt specielle bydel.

FAQ

Hvad koster lejeboliger på Amager?
Lejeboliger på Amager koster mellem 1.234 kr og 60.000 kr.<br> Gennemsnitsprisen er 198 kr / måned per m².<br> Lejeboliger på 59 m² koster således 11.601 kr om måneden i gennemsnit på Amager.
Hvor mange lejeboliger er der på Amager?
Der er 1123 lejeboliger til leje på Amager.
Hvad koster 1 værelses lejeboliger på Amager i gennemsnit?
1 værelses lejeboliger på Amager koster i gennemsnit 7.406 kr, og de er i gennemsnit 28 m²
Hvad koster 2 værelses lejeboliger på Amager i gennemsnit?
2 værelses lejeboliger på Amager koster i gennemsnit 13.108 kr, og de er i gennemsnit 69 m²
Hvad koster 3 værelses lejeboliger på Amager i gennemsnit?
3 værelses lejeboliger på Amager koster i gennemsnit 16.953 kr, og de er i gennemsnit 95 m²

Hvad synes du om Amager? Del din mening med andre her

Bedømmelse
Ingen anmeldelser endnu