Alle filtre

Filtrer din søgning

Ryd alt

Find lejeboliger i København Se alle vores lejeboliger her

 - 

1547 i alt

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis

Lejeboliger i København 

Leder du efter et lækkert sted at bo i København? Så skal du kigge med her her hos Kvikbolig, hvor du finder et stort udvalg af lejeboliger i København, som kun venter på, at du flytter ind. 

Vores udvalg af legeboliger i København omfatter noget for enhver smag, og du kan således kigge med her på siden som både studerende, single, forælder og meget andet. 

Hos os finder du lejeboliger i København med priser, der spænder bredt, og du finder alt fra små etværelseslejligheder til store herskabslejligheder samt en lang række andre forskellige typer af lejeboliger. 

København er en spændende by at flytte til, og hvis du allerede bor i København og skal til at flytte til en anden bydel, vil du opdage, at der findes et væld af interessante områder, som alle byder på unikke muligheder for uddannelse, arbejde og masser af fantastiske oplevelser. 

Men hvilken bydel skal du så vælge? Det kan du finde svar på ved at læse med herunder, hvor du kan lære mere om byens forskellige områder. 

Vælg København K og mærk historiens vingesus

Hvis du gerne vil bo midt i det hele og opleve alt det, som hele tiden foregår i en pulserende storby som København, er det selvfølgelig den centrale del af byen, der er det rette valg for dig. 

Det historiske og livlige område helt centralt i byen kaldes for København K, og det er her, du kan gå på opdagelse blandt de mange gamle bygninger, som hver dag vil minde dig om byens - og Danmarks - spændende og rige fortid. 

Med en lejebolig i København K er du altid tæt på store oplevelser som eksempelvis: 

 • Rådhuspladsen 
 • Amalienborg 
 • Botanisk have 
 • Det Kongelig Teater 
 • Og meget andet 

Derudover er København K også hjemsted for Københavns Universitets største afdeling, hvorfor denne bydel også er et godt valg for dig som studerende, der gerne vil være tæt på forelæsningslokaler, fredagsbarer og så videre. 

I København K finder du naturligvis også alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til indkøb og shopping, hvor bl.a. Strøget og Torvehallerne altid byder på nye og spændende muligheder for smart tøj, friske grøntsager og alt, hvad du ellers måtte mangle. 

Find hygge og nyd udsigten på Christianshavn

Med en lejebolig på Christianshavn er du ikke langt fra København K, og du er således også altid tæt på alle de muligheder, som indre by har at byde på i forbindelse med uddannelse, oplevelser og shopping. 

Men Christianshavn har også en masse at byde på i sig selv, hvor bl.a. de hyggelige, små gader med brosten og det levende vand i kanalen kan nævnes. 

Netop kanalen og de små gader er med til at gøre denne bydel utrolig hyggelig, og så er området også kendt for sine hyggelige caféer og gode restauranter, hvor du altid kan slå et smut forbi, når du gerne vil spise noget lækkert, og når du gerne vil finde ud af, hvad der sker i den kulinariske verden lige nu -- det er nemlig på Christianshavn, at Noma, den verdensberømte Michelin restaurant, er placeret. 

På Christianshavn finder du også Operaen, som altid byder på spændene oplevelser, mens fristaden Christiania også altid venter på dig på Christianshavn, når du er i humør til en anderledes gåtur, der tager dig ind i helt anden verden med søde mennesker og skæve bygninger.  

Der er således mange gode grunde til at slå sig ned på Christianshavn, og her hos Kvikbolig er du altid kun et klik væk fra at realisere dine drømme om at komme til at bo i denne fantastiske bydel. 

Vælg Vesterbro og mærk livets rytme 

Hvis du gerne vil være helt tæt på der, hvor det sker, kan du også vælge at finde en lejebolig på Vesterbro -- også kendt som København V. 

Det tidligere arbejderkvarter er i dag en levende bydel, hvorfor du her finder nogle af de mest populære steder i hele København. Det skyldes bl.a. områdets hyggelig stemning, som du altid kan opleve i gadebilledet, og som du kan smage på og lytte til på en af områdets utallige caféer, restauranter eller spillesteder. 

Områdets smage kan du bl.a. nyde på Værnedamsvej, som er en gade fyldt med spændende madoplevelser, og som i perioder bliver lukket helt for biler og anden trafik for at give plads til et stort madmarked, som bl.a. kan opleves til jul. 

På Vesterbro finder du også Kødbyen, som er kendt for sine natklubber, restauranter og andre kulturelle tilbud, hvor du altid finder noget nyt og spændende at opleve. 

Oplev de brede boulevarder på Østerbro

Tæt på det centrale København finder du også Østerbro, som også er kendt som København Ø. Her er der mere roligt end i København K, men du er stadig så tæt på, at du aldrig er mere end en kort cykeltur væk fra alle de ting og alle de muligheder, som venter inde i det centrale København. 

Derfor er Østerbro er rigtig attraktivt område for især familier, der værdsætte pladsen og roen, men som stadig gerne vil være tæt på alle byens muligheder. 

Østerbro ligger desuden tæt på vandet, hvorfor du finder gode muligheder for at tage en kold dukkert, når vejret er til det, mens du resten af året kan finde ro og afslapning langs det blanke vand ved eksempelvis Svanemøllen eller Den Lille Havfrue. 

Hvis du gerne vil en tur ud i det grønne, finder du også gode muligheder på Østerbro, hvor bl.a. Kastellet og Fælledparken kan nævnes som to af de steder, hvor en gåtur og en madpakke kan nydes i det gode vejr. 

På Østerbro finder du også Parken, mens også mange andre muligheder venter på dig i denne skønne og mere rolig bydel helt ind i København. 

Oplev det multikulturelle på Nørrebro 

Nørrebro er en anden af Københavns bydele, som ligger tæt på centrum, og som har sin egen unikke stil og stemning. Nørrebro er også kendt som København N, og området er placeret mellem Frederiksberg og Østerbro. 

Nørrebro er et gammelt arbejderkvarter, men i dag er bydelen mere kendt for sin multikulturelle atmosfære og generelt hyggelige stemning, der kan give Vesterbro kamp til stregen, når det gælder om at være Københavns mest hippe sted. 

Derfor er Nørrebro også et rigtig populært sted at slå sig ned, da du altid har charmerende caféer, restauranter og andre tilbud lige udenfor din hoveddør, mens du på samme tid er tæt på uddannelse, seværdigheder og meget andet i det centrale København. 

På Nørrebro finder du også et væld af spændende og anderledes butikker, og der er derfor altid noget at kigge på og opleve, når du går gennem bydelens gader. 

Lyder det som noget for dig? Så kig med her hos Kvikbolig og gå på opdagelse i vores udvalg af lejeboliger på Nørrebro. 

Find eksklusive boliger på Frederiksberg 

Hvis du gerne vil lidt væk fra det centrale København men stadig være tæt på det hele, er Frederiksberg er godt valg. Frederiksberg er en af Københavns mest eksklusive og attraktive områder, og du finder derfor rig mulighed for at komme til at bo i et rigtig lækkert kvarter. 

Her finder du desuden god plads for dig som familie, men der bor generelt rigtig mange forskellige mennesker på Frederiksberg, og du finder således også alle former for lejeboliger i denne bydel. 

På Frederiksberg er du aldrig langt fra at finde et grønt område, hvor du kan gå en tur og nyde en stille stund. Det kan du bl.a. gøre i Københavns Zoo eller i Frederiksberg Have, hvor der er god plads og mulighed for at opleve og se noget nyt i alle årets sæsoner. 

På Frederiksberg finder du også den populære Gammel Kongevej, hvor du kan gå på opdagelse i de mange trendy og spændende butikker. Også i Frederiksberg Centret finder du mange muligheder for shopping inden for lidt af hvert. 

Gode uddannelsesmuligheder finder du også på Frederiksberg, hvor Copenhagen Business School er placeret, mens du heller aldrig er langt fra andre af byens centrale uddannelsesinstitutioner.

Find moderne og attraktive bolig på Amager

Amager er placeret syd for København, og selvom denne bydel teknisk set er en ø, så er den alligevel forbundet med resten af byen med Øresundsmotorvejen, som betyder, at du aldrig langt fra resten af København. 

På Amager finder du Ørestaden, som er en helt ny bydel, hvor arkitektoniske perler i de seneste år er skudt op på rad og række. Derfor har du rig mulighed for at komme til at bo i en ægte moderne designperle ved at finde en lejebolig på Amager, hvor du har muligheder som både familie, studerende og meget andet.  

På Amager er du heller aldrig langt fra naturen på Amager Fælled, og hvis du trænger til en kold dukkert på en sommerdag, kan du hoppe i vandet i Københavns Havnebad på Islands Brygge. 

Refshaleøen skal du også til Amager for at finde, og det er her, du kan opleve spændende mad i Copenhagen Street Food. Er du til Shopping med manér, kan du smutte en tur i Fields, som er Danmarks største shoppingcenter, og så har du nem adgang til uddannelse på Søndre Campus og IT-universitetet. 

Oplev hyggelig forstadsstemning i Valby

Bevæger du dig lidt syd for Frederiksberg, kommer du ind i den hyggelig forstad Valby. Selvom Valby ligger et stykke væk fra indre by, så er du alligevel aldrig langt væk fra København og alle byens muligheder med S-tog og Metroen. 

Valby er stedet for dig, der elsker plads omkring dig, hvor grønne områder altid venter, men hvor du stadig får alle de muligheder, som en stor by som København har at byde på. Disse muligheder kan du hurtigt komme til at nyde godt af, hvis du har en bil, for i Valby er der altid plads til at parkere. 

Du behøver dog ikke altid at smutte ind til København for at opleve noget, for i Valby finder du også rig mulighed for at gå på restaurant, høre livemusik og få en kold øl på en af bydelens barer. 

Find charme og skulderplads i Nordvest

København NV eller København Nordvest er det område, du kommer ind i, hvis du bevæger dig vest for Vesterbro. Her finder du en hyggelig bydel, som har meget af den samme charme, som du finder i de hyggeligste dele af København. 

Nordvest er således ikke en forstad i klassisk forstand men i stedet et gammelt arbejderkvarter, hvor du finder hyggelige lejligheder og små gader. 

Nordvest er således stedet for dig, der gerne vil bo i et mere roligt område, hvor du stadig har Københavns charme, og hvor du stadig er forholdsvis tæt på indre bys og brokvarterernes mange muligheder, når det kommer til uddannelse, shopping, oplevelser og meget andet. 

I denne del af København finder du også en masse skønne grønne områder. Her kan bl.a. Utterslev Mose og Bispebjerg Kirkegård nævnes som nogle af de steder, hvor du altid kan finde naturens ro og komme lidt ned i gear på enten en gå- eller løbetur. 

Nye og moderne boliger i Københavns Sydhavn

Hvis du er til moderne arkitektur og helt nye boliger, er Sydhavnen det helt rette valg for dig. Sydhavnen kendes også som København SV, og det er her, du finder det københavnske Venedig, da byggerier som Sluseholmen, Teglholmen og Enghave Brygge er bygget med vandet som baghave.

Derfor kaldes dette område også for kanalbyen, hvorfor den moderne del af Sydhavnen er det perfekte valg for dig, der elsker vand. 

I Sydhavnen finder du dog også ældre boliger og en mere charmere stemning i områdets gamle bydele, hvor hyggelige lejligheder for både studerende og familier kan findes. 

Oplev det smukke Øresund i Nordhavn

Nordhavn er også en del af København, hvor du finder nye og attraktive områder fyldt med flotte nye bygninger. Nordhavn ligger nord for byen, og selvom her er lidt mere roligt end i København K, så er du alligevel aldrig langt fra byen og dens mange muligheder. 

I Nordhavn er du desuden altid tæt på det smukke Øresund, hvorfor du har god mulighed for at finde en lækker lejebolig med udsigt over sundet, mens den nærliggende Sandkaj Badezone altid byder på muligheder for en forfriskende dukkert.

FAQ

Hvad koster lejeboliger i København?
Lejeboliger i København koster mellem 1.000 kr og 70.000 kr.
Gennemsnitsprisen er 198 kr / måned per m².
Lejeboliger på 59 m² koster således 11.652 kr om måneden i gennemsnit i København.
Hvor mange lejeboliger er der i København?
Der er 1620 lejeboliger til leje i København.
Hvad koster 1 værelses lejeboliger i København i gennemsnit?
1 værelses lejeboliger i København koster i gennemsnit 7.190 kr, og de er i gennemsnit 28 m²
Hvad koster 2 værelses lejeboliger i København i gennemsnit?
2 værelses lejeboliger i København koster i gennemsnit 13.031 kr, og de er i gennemsnit 68 m²
Hvad koster 3 værelses lejeboliger i København i gennemsnit?
3 værelses lejeboliger i København koster i gennemsnit 17.124 kr, og de er i gennemsnit 96 m²

Hvad synes du om København? Del din mening med andre her

Bedømmelse

Se alle anmeldelser

 • Af: Mike

  Copenhagen is a great city, especially in the summer, but it's too hard to find affordable apartments here..

 • Af: Jens

  Fin by med mange muligheder.

 • Af: Pablo45

  Super fin lejlighed

 • Af: Ampai Singkhong

  Hej jeg er interesseret din lejlighed