Alle filtre

Filtrer din søgning

Ryd alt

Find lejeboliger på Nørrebro Se alle vores lejeboliger her

 - 

230 i alt

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis

Lejebolig på Nørrebro

Hvis du gerne vil bo i en livlig og historisk bydel i det centrale København, er Nørrebro stedet for dig. Med en lejebolig på Nørrebro kommer du til at blive en del af en dynamisk bydel, hvor der altid sker noget nyt, og hvor du i øvrigt altid er tæt på de mange andre muligheder, en storby som København har at byde på.

Fra Nørrebro kan du således hurtigt smutte en tur over broen til Indre By, og du kan nemt komme rundt til resten af byen med både metro, S-tog og bus. Har du en cykel? Så vil du opleve, at alle Københavns muligheder, når det kommer til både uddannelse, oplevelser og meget andet, kun befinder sig 10-20 km væk.

Kultur på ethvert gadehjørne

Nørrebro er en helt unik bydel, og det er en af de mest livlige i hele København. Det skyldes både det faktum, er bydelen er Københavns tættest befolkede, mens også en beboersammensætning af mennesker fra hele verden bidrager til, at Nørrebro er fyldt med farver og liv overalt.

Det kommer til udtryk i et væld af restauranter, caféer, barer og andre etablissementer, mens også teatre, museer og spillesteder er at finde i stribevis i den centrale bydel.

Alt dette er placeret i Nørrebros historiske gader, hvor de smukke gamle bygninger stadig består, hvorfor stemningen på Nørrebro er noget helt særligt.

En lejebolig på Nørrebro er således det perfekte valg for dig, der gerne vil være midt i Københavns livlige hverdag, hvor du altid kan gå på opdagelse og finde nye spændende sider af den specielle bydel.

Tæt på det grønne og det blå

Selvom Nørrebro aldrig sover, så er du med en lejebolig på Nørrebro heller aldrig langt fra afslappende omgivelser i en af Københavns grønne områder. Nørrebro grænser bl.a. op til Fælledparken, mens også Assistentens Kirkegård, Botanisk Have og Kongens Have kun er få minutter væk. Dertil er byens mange havnebade også kun en kort cykeltur væk.

Find din lejebolig på Nørrebro i dag

Drømmer du om at komme til at bo i en lejebolig på Nørrebro? Så skal du kigge med her på siden, hvor vi hos Kvikbolig.dk har gjort det nemt for dig et finde din nye bolig. På vores side kan du søge med dine specielle kriterier, og du vil derfor hurtigt komme tættere på at finde den drømmebolig, der passer helt perfekt til dig.

FAQ

Hvad koster lejeboliger på Nørrebro?
Lejeboliger på Nørrebro koster mellem 1.000 kr og 54.000 kr.<br> Gennemsnitsprisen er 193 kr / måned per m².<br> Lejeboliger på 56 m² koster således 10.735 kr om måneden i gennemsnit på Nørrebro.
Hvor mange lejeboliger er der på Nørrebro?
Der er 228 lejeboliger til leje på Nørrebro.
Hvad koster 1 værelses lejeboliger på Nørrebro i gennemsnit?
1 værelses lejeboliger på Nørrebro koster i gennemsnit 6.802 kr, og de er i gennemsnit 28 m²
Hvad koster 2 værelses lejeboliger på Nørrebro i gennemsnit?
2 værelses lejeboliger på Nørrebro koster i gennemsnit 13.361 kr, og de er i gennemsnit 72 m²
Hvad koster 3 værelses lejeboliger på Nørrebro i gennemsnit?
3 værelses lejeboliger på Nørrebro koster i gennemsnit 17.983 kr, og de er i gennemsnit 104 m²
Nørrebro

Hvad synes du om Nørrebro? Del din mening med andre her

Bedømmelse
Ingen anmeldelser endnu