Alle filtre

Filtrer din søgning

Ryd alt

Find lejeboliger i Vanløse Se alle vores lejeboliger her

 - 

202 i alt

Opret BoligAgent for denne søgning

Så får du direkte besked når der kommer nye boliger - helt gratis

Lejebolig i Vanløse

Hvis du er på udkig efter et roligt område som dit nye hjem, mens du på samme tid gerne vil være tæt på København og byens mange muligheder, er Vanløse et godt sted at lede. Her finder du masser af rolige grønne områder, hvor du kan slappe af på en gåtur eller en løbetur, og når du lyst til lidt mere gang i den, kan du hurtigt komme ind til det centrale København med enten bus, metro, tog eller cykel.

I Vanløse er du således kun 25 minutter fra Rådhuspladsen, og du har derfor nem adgang til både uddannelse, job, kultur, shopping og meget andet i den centrale del af hovedstaden. Derfor er Vanløse det helt rette valg for dig, der bruger byens mange muligheder i det daglige, men som gerne vil have et roligt område, du kan trække sig tilbage til, når dagen er forbi.

Altid tæt på skøn natur

Med en lejebolig i Vanløse kommer det ikke til at føles som om, du bor lige opad København. Vanløse er nemlig rig på grønne områder, hvor parker og natur er til fri afbenyttelse for alle beboere.

Her finder du både ro og smukke omgivelser, og du kan eksempelvis tage en rask gåtur ved Damhussøen og Damhusengen og deres mange stier, der giver rig mulighed for at gå på opdagelse og blive væk fra hverdagens stres og jag.

I de mange naturområder i Vanløse er der også rig muglighed for sjove eftermiddage med dine børn, der kan brænde deres energi af på flere forskellige naturlegepladser i området.

Hyggeligt byliv

Når du har fået nok at naturens ro, kan du gå på opdagelse blandt Vanløses mange andre muligheder. I Vanløse finder et rigt caféliv, hvor du kan slå dig ned i en hyggelig krog, der sagtens kan måle sig med det, du finder i indre by.

Vanløse byder desuden på mange gode muligheder for at købe ind i områdets mange spændende butikker, hvor mange af dem er samlet i bydelens shoppingcenter.

Find din nye lejebolig i Vanløse i dag

Her på Kvikbolig.dk har vi gjort det nemt for dig at finde din nye lejebolig i Vanløse. Hos os kan du få det store overblik over dine muligheder, så du hurtigt kan finde frem til drømmeboligen i det hyggelige og rolige område, hvor du altid er tæt på både smuk natur og Københavns pulserende storbyliv.

FAQ

Hvad koster lejeboliger i Vanløse?
Lejeboliger i Vanløse koster mellem 1.000 kr og 35.000 kr.
Gennemsnitsprisen er 203 kr / måned per m².
Lejeboliger på 45 m² koster således 9.087 kr om måneden i gennemsnit i Vanløse.
Hvor mange lejeboliger er der i Vanløse?
Der er 236 lejeboliger til leje i Vanløse.
Hvad koster 1 værelses lejeboliger i Vanløse i gennemsnit?
1 værelses lejeboliger i Vanløse koster i gennemsnit 6.977 kr, og de er i gennemsnit 28 m²
Hvad koster 2 værelses lejeboliger i Vanløse i gennemsnit?
2 værelses lejeboliger i Vanløse koster i gennemsnit 10.511 kr, og de er i gennemsnit 56 m²
Hvad koster 3 værelses lejeboliger i Vanløse i gennemsnit?
3 værelses lejeboliger i Vanløse koster i gennemsnit 13.205 kr, og de er i gennemsnit 82 m²

Hvad synes du om Vanløse? Del din mening med andre her

Bedømmelse

Se alle anmeldelser

  • Af: mette holm

    Jerg bor her, holder af bydelen og føler mig tryg.